ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Bodycon φόρεμα, χρυσά κολιέ και πέδιλα
 

Η πρώτη εμφάνιση της Christina Applegate μετά τη διάγνωσή της με σκλήρυνση κατά πλάκας

Όλα όσα αποκάλυψε για το πρόβλημα υγείας της

Μαρία Σάββα

Η Christina Applegate γιόρτασε το αστέρι που πήρε στο «Hollywood Walk of Fame», τη Δευτέρα, σηματοδοτώντας την πρώτη φορά που η ηθοποιός έκανε δημόσια εμφάνιση μετά την αποκάλυψη της διάγνωσης της σκλήρυνσης κατά πλάκας.

Σύμφωνα με το Variety, η Applegate έπρεπε να πάρει το αστέρι της στο Walk of Fame το 2020, αλλά η τελετή καθυστέρησε λόγω της πανδημίας COVID-19. Η ίδια ανακοίνωσε τη διάγνωσή της στο Twitter τον επόμενο χρόνο, ενώ γύριζε την τελευταία σεζόν της κωμωδίας της στο Netflix «Dead to Me».

«Γεια σας φίλοι. Πριν από λίγους μήνες διαγνώστηκα με σκλήρυνση κατά πλάκας», έγραφε το tweet. «Ήταν ένα περίεργο ταξίδι. Αλλά έχω υποστηριχθεί τόσο πολύ από ανθρώπους που ξέρω που έχουν επίσης αυτή την πάθηση. Ήταν ένας δύσκολος δρόμος. Αλλά όπως όλοι γνωρίζουμε, ο δρόμος συνεχίζει. Εκτός κι αν κάποια τρύπα το εμποδίσει».

Πριν από τον εορτασμό της Δευτέρας, η Applegate είπε στο New York Times ότι θα ήταν η «πρώτη φορά που κάποιος θα με δει όπως είμαι».

«Έβαλα 40 κιλά. Δεν μπορώ να περπατήσω χωρίς μπαστούνι. Θέλω να μάθει ο κόσμος ότι γνωρίζω πολύ καλά όλα αυτά», είπε στη συνέντευξη.

Μοιράστηκε επίσης μια φωτογραφία με πολλά από τα μπαστούνια της, λέγοντας στους ακόλουθούς της στο Twitter ότι προσπαθούσε να αποφασίσει ποιο θα χρησιμοποιούσε για «μια πολύ σημαντική τελετή που έρχεται».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση