ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γκρι αθλητική φόρμα, μαύρο knitwear και sneakers
 

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Adele

«Ήθελα να στείλω την αγάπη μου σε όλους σας σήμερα και να σας ενημερώσω ότι σας σκέφτομαι...»

Αν και δημιουργήθηκε σάλος γύρω από την αλλαγή της γνωστής τραγουδίστριας Adele η ίδια δεν έχει σχολιάσει μέχρι στιγμής τίποτα.
Κάποιο ξετρελάθηκαν με τα κιλά που μπόρεσε να χάσει η Adele ενώ κάποιοι άλλοι το θεώρησαν προσβλητικό και σχολίασαν ότι δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στο επίκεντρο επειδή έχασε κιλά.

Φυσικά η Adele δεν επιδίωξε ποτέ κάτι τέτοιο αφού πολύ σπάνια μιλάει δημόσια η μοιράζεται με τους ακόλουθούς της την καθημερινότητά της.

Αποφάσισε όμως να μιλήσει αυτή την φορά όχι για τα κιλά που έχασε και τον χαμό που προκλήθηκε αλλά για καλό σκοπό. Η τραγουδίστρια ενισχύει την πρωτοβουλία Grenfell United για την φονική πυρκαγιά στον Πύργο Γκρένφελ το 2017. Όταν ξέσπασε μια φωτιά από ελαττωματικό ψυγείο έχασαν την ζωή τους 72 άνθρωποι, ενώ οι επιζώντες ακόμα παλεύουν για να βρουν το δίκιο τους. Έτσι η Adele αποφάσισε μέσα από ένα βίντεο για αυτό

«Ήθελα να στείλω την αγάπη μου σε όλους σας σήμερα και να σας ενημερώσω ότι σας σκέφτομαι, όπως κάνω πάντα. Και παρόλο που πρέπει να το κάνουμε αυτό στον εικονικό κόσμο … εξακολουθεί να είναι τόσο σημαντικό για εμάς να θρηνήσουμε μαζί και για εμάς να θυμόμαστε εκείνη τη νύχτα και να το σκεφτούμε, και επίσης να σκεφτούμε πού βρισκόμαστε τώρα σε σχέση με αυτό. Και επίσης για να γιορτάσουμε τις ζωές που έζησαν πριν φύγουν οριστικά δυστυχώς εκείνη τη νύχτα. Νομίζω ότι φέτος, περισσότερο από ποτέ, δεν υπήρξε ποτέ πιο κατάλληλη στιγμή για να εξασκηθούμε πραγματικά στη συντροφικότητα και τη συμπόνια και ανοιχτό πνεύμα και την επιμονή. Επιμονή για απαντήσεις και επιμονή για δράση»

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση