ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γυμανστικό κολάν, απλό tee, blazer και sneakers
 

Η παθιασμένη σχέση των Kate Moss και Johnny Depp

Το ιστορικό μιας σχέσης που μονοπώλησε το ενδιαφέρον

Γιώργος Γκαρακλίδης

Συνήθως οι σχέσεις μεταξύ των celebrities αποτελούν νέα και ειδήσεις τεράστιας έλξης για τους θεατές είτε αυτοί μεταφράζονται σε ενεργητικούς γνωστοί και ως δημοσιογράφοι είτε σε πιο παθητικούς τύπου τηλεθεατές, ακροατές, αναγνώστες. Μια τέτοια σχέση που μονοπώλησε το ενδιαφέρον στον καιρό της ήταν και αυτή των Kate Moss και Johnny Depp που κράτησε από το 1994 μέχρι το 1997, χρονιές που ανήκουν σε μια δεκαετία που το star system ανέδυε και ξετυλιγόταν ακόμα από την παρθενική του φύση και τέτοιες σχέσεις είχαν ακόμη την αίγλη και το ενδιαφέρον μιας άλλης, «ανυποψίαστης» εποχής. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Undressing Cinema (@undressingcinema)

Ο Johnny Depp και η Kate Moss γνωρίστηκαν το 1994 στη Νέα Υόρκη και συγκεκριμένα στο Cafe Tabac το οποίο ήταν και ένα από τα πιο in μέρη τότε. Εκείνος ήταν 31 κι εκείνη 20 και η έλξη τροχοδρομήθηκε από την πρώτη φορά που βρέθηκαν, σύμφωνα με τα λεγόμενά της.  Ήταν μια σχέση γεμάτη πάθος καθώς περνούσαν πολύ χρόνο μαζί, ταξίδευαν σε όλο τον κόσμο και ήταν το πιο hot ζευγάρι της εποχής. Ζούσαν πραγματικά μια παθιασμένη σχέση και δεν μπορούσαν για πολύ μακριά ο ένας από τον άλλο. 

Τελικά δεν άργησαν να εμφανιστούν τα πρώτα «σύννεφα» στη σχέση τους με περιστατικά συλλήψεων του ίδιο του ηθοποιού και τελικά χώρισαν το 1997. 

Ο ηθοποιός είχε δηλώσει:

«Δεν είχα αισθανθεί ποτέ ξανά για μία γυναίκα έτσι! Ήμουν τόσο ανόητος γιατί είχαμε πολλά να δώσουμε στη σχέση που είχαμε. Καθαρά εγώ αναλαμβάνω την ευθύνη για ό,τι συνέβη μεταξύ μας καθώς άφησα τη δουλειά να μπει ανάμεσά μας και παραμέλησα αυτό που διατηρούσαμε».

Ανάλογη δήλωση είχε κάνει και η Κate Moss καιρό μετά από το χωρισμό τους στο περιοδικό «Vanity Fair»:

«Κανένας δεν νοιάστηκε για εμένα πραγματικά. Ο Johnny όμως το έκανε λίγο. Πίστεψα στα λόγια του». 

 Η Kate Moss κατέθεσε χθες στο δικαστήριο σχετικά με το γεγονός της βίας. Η Amber Heard είχε δηλώσει πως ο Johnny Depp είχε σπρώξει τη Kate Moss από τις σκάλες κάτι που η ίδια διέψευσε χθες στο δικαστήριο με χαρακτηριστικό τον Johnny Depp να της χαμογελάει αργότερα. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση