ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

Η Olivia Newton-John βρίσκεται στην κορυφή των charts με 7 τραγούδια μετά τον θάνατό της

Οι θαυμαστές της Olivia Newton-John κατεβάζουν τη μουσική της ακόμη και μετά την είδηση του θανάτου της

Μαρία Σάββα

Οι θαυμαστές της Olivia Newton-John που κατεβάζουν τη μουσική της εν μέσω της είδησης του θανάτου της είναι τόσο αφοσιωμένοι που επτά από τα τραγούδια της καταλαμβάνουν τώρα το iTunes Top 10 σε πολλές χώρες.

Στις ΗΠΑ, το "Hopelessly Devoted To You" καταλαμβάνει την Νο. 1 θέση στο Top Songs chart. Το "Magic" ακολουθεί στο Νο. 2, ενώ το "Break My Soul (The Queens Remix)" των Beyoncé και Madonna διακόπτει το σερί στην τρίτη θέση.

Το ντουέτο «Grease» των Newton-John και John Travolta «You’re The One That I Want» κατέλαβε τη θέση Νο. 4. Επιπλέον, τα τραγούδια «Let Me Be There», «Physical (Remastered 2021),» Have You «Never Been Mellow» και «Xanadu (feat. Electric Light Orchestra)» της ηθοποιού και ποπ σταρ, καταλαμβάνουν τις θέσεις έξι έως εννέα.

Το «Running Up That Hill» της Kate Bush, το οποίο εκτοξεύτηκε στα παγκόσμια charts 37 χρόνια μετά την κυκλοφορία του, χάρη στη συμμετοχή του στο «Stranger Things» ολοκληρώνει το Top 10.

Επιπλέον, το soundtrack "Grease" βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα κορυφαίων άλμπουμ iTunes στις ΗΠΑ. Τέλος, τα τραγούδια και τα άλμπουμ της κυκλοφορούν και έχουν φτάσει σε ψηλές θέσεις επίσης στο iTunes στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Αυστραλία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση