ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Midi jean φούστα με άσπρο strapless top και πέδιλα
 

Η Nicola Peltz απευθύνεται στις φήμες για την διαμάχη με την πεθερά της Victoria Beckham

Η Nicola Peltz σπάει τη σιωπή της για τις φήμες για την υποτιθέμενη δύσκολη σχέση της με την πεθερά της Victoria Beckham

Μετά τον γάμο της τον Απρίλιο με τον Brooklyn Beckham, άρχισαν να εμφανίζονται φήμες για διαμάχη μεταξύ της Peltz και της πρώην τραγουδίστριας των Spice Girls. Η Nicola αποκάλυψε, όταν μίλησε στο Variety για μια συνέντευξη που έκαναν με τον σύζυγό της, πιστεύει ότι οι φήμες ξεκίνησαν όταν δεν φόρεσε ένα φόρεμα που σχεδίασε η 48χρονη κατά τη διάρκεια του γάμου της.

«Θα το φορούσα και το ήθελα πολύ, αλλά λίγους μήνες αργότερα, συνειδητοποίησε ότι το ατελιέ του δεν πήγαινε , οπότε έπρεπε να διαλέξω άλλο φόρεμα», εξήγησε η 27χρονη. Η Nicola κατέληξε σε ένα φόρεμα Valentino Couture για τον γάμο της. «Δεν είπε ότι δεν μπορώ να το φορέσω, όπως δεν είπα ούτε εγώ ότι δεν θέλω να το φορέσω. Από εκεί ξεκίνησε και μετά συνέχισαν με αυτό».

Ο Brooklyn σχολίασε επίσης τις υποψίες της οικογενειακής διαμάχης, αναφέροντας ότι ορισμένα ταμπλόιντ έχουν την τάση να υπερβάλλουν. «Έμαθα ότι πάντα θα προσπαθούν να γράψουν τέτοια πράγματα», είπε ο 23χρονος. «Πάντα θα προσπαθούν να απογοητεύσουν τους ανθρώπους. Αλλά όλοι τα πάνε καλά, κάτι που είναι καλό».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση