ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit, graphic tee και sneakers
 

Η Middleton μίλησε για τα παιδιά της και την μητρότητα

Το μυστικό podcast

Μαρία Στυλιανού

H Δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton, επισκέφτηκε τον Ιανουαρίου το Stockwell Gardens και έφτιαξε πρωινό σε παιδιά. Ενώ όμως βρισκόταν εκεί έκανε μια… μυστική συνέντευξη podcast με την Giovanna Fletcher bloger και συγγραφές. Το podcast είχε τίτλο «Ευτυχισμένη μαμά, ευτυχισμένο μωρό»

Αυτή ήταν η πρώτης της απόπειρα στο podcasting. Μίλησε για την δουλειά που κάνει με τα παιδιά και τους νέους. Ακόμα μίλησε για την παιδική της ηλικία και τα παιδιά της George, Charlotte και Louis.

 
 
 

 

«Είχα μια υπέροχη γιαγιά που αφιέρωνε πολύ από το χρόνο της σε εμάς. Κάναμε χειροτεχνίες, κηπουρική, τέχνες και μας χάρισε πολλές εμπειρίες τις οποίες προσπαθώ και εγώ να χαρίσω στα παιδιά μου. Το περιβάλλον παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, ένα χαρούμενο σπίτι, ασφάλεια. Σαν παιδιά περνάμε πολύ χρόνο έξω και αυτό μου αρέσει πολύ. Πιστεύω ότι είναι πολύ καλό για τη φυσική και την ψυχική υγεία των παιδιών. Είναι μια καλή ευκαιρία για να χτίζονται αυτές οι ποιοτικές σχέσεις, χωρίς να υπάρχει αυτή η συνεχής ανάγκη για άλλες υποχρεώσεις, "πρέπει να μαγειρέψω", "πρέπει να κάνω εκείνο", "πρέπει να κάνω το άλλο". Έξω στη φύση είναι τόσο απλό».

Ακόμα τόνισε τον σημαντικό ρόλο που παίζουν τα άτομα που υπάρχουν γύρω από τα παιδιά και την οικογένεια μέχρι την ηλικία των 5 περίπου «Πιστεύω ότι αν κοιτάξεις το ποιος νοιάζεται και προσέχει τα παιδιά από την εγκυμοσύνη μέχρι την ηλικία των πέντε, ξέρεις ότι οι γονείς και όσοι τους βοηθούν βρίσκονται στο επίκεντρο και γι’ αυτό, όπως μου έχουν πει και επιστήμονες, είναι πολύ σημαντικό να ακούσεις τις ανάγκες τους.»

 
 
 

 

Το επίσημο δελτίο τύπου έγραφε «Συναντήθηκαν στο Birmingham όταν ανακοινώθηκε το project "Πέντε μεγάλες ερωτήσεις στα παιδιά κάτω των πέντε ετών". Εκεί η Kate και η Giovanna Fletcher κάθισαν και μίλησαν για όλα αυτά τα σημαντικά πράγματα, όπως τα πρώτα χρόνια της ζωής των παιδιών αλλά και κάποιες από τις προσωπικές τους εμπειρίες σαν μητέρες τριών παιδιών»

Η Giovanna ανέβασε στο Instagram φωτογραφία από την συνάντησή της με την Kate και έγραψε πόσο πολύ το ευχαριστήθηκε «. Μιλήσαμε για τη διατροφή αλλά και το τι μπορεί να γίνει για να ενθαρρύνουμε τις υγιείς διατροφικές συνήθειες και στη συνέχεια σερβίραμε πρωινό. Το highlight μου ήταν όταν ένα μικρό κορίτσι μας είπε ότι το λένε Peppa και ότι ο φίλος της ήταν ο George και αποφάσισε πως η δούκισσα είναι ο μπαμπάς γουρουνάκι και εγώ η μαμά γουρουνάκι. Γέλασα πολύ»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση