ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Bodycon φόρεμα, χρυσά κολιέ και πέδιλα
 

«Η Meghan Markle δεν είχε χρήματα ούτε για να προσλάβει ατζέντη»

Όσα αποκάλυψε ο makeup artist της

newsroom must

H Meghan Markle αυτή την στιγμή μπορεί να ζει την σύγχρονη εκδοχή του παραμυθιού της Στακτοπούτας κατά την οποία η όμορφη κοπέλα παντρεύεται τον πρίγκιπά της και τον πείθει να απομακρυνθούν από τις βασιλικές υποχρεώσεις τους προκειμένου να ζήσουν τον έρωτά τους, ωστόσο τα πράγματα δεν ήταν πάντα "πριγκιπικά" για εκείνην.

Όπως αποκαλύπτει ο makeup artist της Daniel Martin, o οποίος είχε επιμεληθεί και το νυφικό της μακιγιάζ, αν και τώρα η πρώην ηθοποιός ρίσκεται σε πλεονεκτική θέση, όταν ήταν μικρή κάθε άλλο παρά αυτό συναίβενε. Η οικογένειά της δούλευε σκληρά και κατά τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική, ο Daniel Martin είπε πως η Meghan Markle αναζητούσε έναν makeup artist και κάλεσε η ίδια τον ατζέντη του καθώς δεν μπορούσε οικονομικά να έχει δικό της εκπρόσωπο. "Συνήθως ο διαφημιστής φέρνει σε επαφή το ταλέντο με το styling, όμως εκείνη δεν είχε κάποιον εκπρόσωπο".

Διαβάστε επίσης: Meghan Markle: «Έπρεπε να τα βγάλω πέρα, να έχω αρκετά για το ενοίκιο, να βάλω βενζίνη»

Να θυμίσουμε πως αναφερόμενη στο παρελθόν, η σύζυγος του πρίγκιπα Harry έχει δηλώσει: "Ήμουν σερβιτόρα, babysitter και έκανα διάφορες δουλειές μαζί για να καλύπτω τα έξοδά μου. Δούλευα όλη μου τη ζωή και έκανα αποταμίευση όταν και όπου μπορούσα, αλλά και όταν αυτό ήταν μια πολυτέλεια, γιατί συνήθως ήταν για να τα βγάλω πέρα και να έχω αρκετά για να πληρώνω το ενοίκιό μου και να βάζω βενζίνη στο αυτοκίνητό μου".

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση