ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: maxi φόρεμα με ζιβάγκο, μπότες και παλτό
 

Meghan Markle: «Έπρεπε να τα βγάλω πέρα, να έχω αρκετά για το ενοίκιο, να βάλω βενζίνη»

Mια μητέρα έρχεται συνεχώς αντιμέτωπη με το δίλημμα να φέρει χρήματα στο σπίτι ή να είναι παρών στην ανατροφή των παιδιών της

newsroom must

Η Δούκισσα του Sussex έστειλε επίσημη επιστολή στο Κογκρέσο με τον τίτλο «Πληρωμένη άδεια σε όλους». Σκοπός της επιστολής αυτής ήταν η επιρροή των αρμοδίων φορέων και πιο συγκεκριμένα τον επικεφαλή της Γερουσίας Charles Schumer και την πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Nancy Pelosi, δηλώνοντας την σημαντικότητα της γονικής άδειας.

Πιο συγκεκριμένα ανάφερε «Πως δεν είμαι εκλογικό πρόσωπο ούτε πολιτικός αλλά μια ευυπόληπτη πολίτης και γονιός. Καθώς εσείς και οι συνάδελφοί σας στο Κογκρέσο έχετε σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση των οικογενειακών θεμάτων τόσο για αυτή αλλά και για τις επόμενες γενιές, σας γράφω αυτή τη σημαντική στιγμή -ως μαμά- για να υποστηρίξετε την άδεια μετ’ αποδοχών». Συνέχισε λέγοντας πως «τους τελευταίους 20 μήνες η πανδημία έφερε στην επιφάνεια κοινωνικά προβλήματα. Πολλές γυναίκες αναγκάστηκαν να αφήσουν τις δουλείες τους για να κάτσουν σπίτι και να προσέχουν τα παιδιά λόγο των κλειστών σχολείων, τονίζοντας πως μια μητέρα έρχεται συνεχώς αντιμέτωπη με το δίλημμα να φέρει χρήματα στο σπίτι ή να είναι παρών στην ανατροφή των παιδιών της».

Το συγκινητικότερο ωστόσο όλων ήταν μια αναδρομή που έκανε η ίδια στην δικιά της παιδική ηλικία λέγοντας «πως οι γονείς μου δυσκολεύονταν ακόμα και για τα απαραίτητα, ενώ δούλευε και η ίδια από μικρή ηλικία για να βοηθήσει οικονομικά την οικογένεια της».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση