ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

Η ματαιοδοξία του... Marc Jacobs

Η αποκάλυψη που έκανε ο σχεδιαστής για τον εαυτό του

newsroom must

Η αλήθεια είναι πως ο Marc Jacobs συζητήθηκε έντονα το τελευταίο διάστημα και αυτό εξαιτίας του... λίφτινγκ που έκανε.

O ίδιος, σε αντίθεση με πολλούς αστέρες, αποφάσισε να καταγράψει την ανάρρωσή του από το λίφτινγκ προσώπου που έκανε, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στο Instagram του προσώπου του τυλιγμένο σε γάζες και έπειτα, μοιράστηκε μια ακόμα φωτογραφία από την ανάρρωσή του πριν αποκαλύψει το τελικό αποτέλεσμα στους 1,6 εκατομμύρια ακολούθους του καταφέρνοντας με αυτό τον τρόπο να κάνει τους πάντες να μιλούν για αυτόν και να βοηθήσει όσους νιώθουν ντροπή επειδή έχουν προβεί σε αντίστοιχη επέμβαση. Μεταξύ άλλων μάλιστα, ο σχεδιαστής παραδέχτηκε πως είναι ματαιόδοξος και με αυτόν τον τρόπο, έδωσε ακόμη περισσότερη τροφή στα media.

«Ναι, είμαι ματαιόδοξος. Βρίσκω ότι δεν είναι ντροπή να είσαι. Βρίσκω ότι δεν είναι ντροπή να θέλεις την προσοχή. Βρίσκω ότι δεν είναι ντροπή να ντύνεσαι και να θέλεις να κερδίσεις τα βλέμματα» συνέχισε ο Τζέικομπς και πρόσθεσε: «Αυτά είναι μερικά από τα πράγματα που μου δίνουν ευχαρίστηση. Η αυτο-φροντίδα σε κάθε επίπεδο… Η εξωτερική και η εσωτερική ευεξία είναι πραγματικά σημαντικές» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

 Να θυμίσουμε πως ο 58χρονος σχεδιαστής μόδας παραδέχτηκε στη Vogue ότι άρχισε να κάνει από πολύ νωρίς αισθητικές επεμβάσεις. «Πριν από πολλά χρόνια. Δεν θυμάμαι ακριβώς πότε, αλλά ο Steven Meisel μου είχε συστήσει έναν γιατρό με το όνομα Dr. Brandt, ο οποίος ήταν, φυσικά, αρκετά διάσημος και όλοι τον ήξεραν». Όπως αναφέρει μάλιστα το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο ίδιος αναφερόμενος στο ότι δεν έχει κρατήσει τις πλαστικές του επεμβάσεις μυστικές είπε: «Θέλω να πω, υπήρξαν τόσα πολλά πράγματα στα οποία ήμουν ξεκάθαρος. Όπως, μια φορά όταν πήγα σε μια εκδήλωση με καπέλο του μπέιζμπολ και με ρώτησαν: "Γιατί φοράς καπέλο του μπέιζμπολ;" Και είπα: "Λοιπόν, μόλις έκανα μεταμόσχευση μαλλιών". Οι άνθρωποι έμειναν έκπληκτοι που απάντησα», ξεκαθάρισε.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση