ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λευκό φόρεμα με πουά, μπαλαρίνες και ασημένια κοσμήματα
 

Η Lizzo ξεσπά μετά από την διαγραφή comments σε Facebook και Instagram

Οι πλατφόρμες αποφάσισαν να διαγράψουν αρνητικά σχόλια από ακόλουθούς της.

newsroom must

Η τραγουδίστρια Lizzo, προκαλεί τύπου «ban» σε comments τις διαδικτυακές πλατφόρμες Facebook και Instagram, μετά από δηλώσεις που έκανε για «οδυνηρή κακοποίηση» που δέχεται στο διαδίκτυο.

Συγκεκριμένα, ένας εκπρόσωπος του Facebook αναφέρεις το Hollywood Reporter, ότι τα σχόλια έχουν αφαιρεθεί από τις αναρτήσεις της επειδή παραβίαζαν τους κανόνες περί ρητορικής μίσους και παρενόχλησης.

Με την ίδια να αποκαλύπτει πριν από λίγες ημέρες ότι δέχεται ρατσιστικές απειλές, και άλλες με αφορμή τον σωματότυπο και το βάρος της. Η Melissa Jefferson (Lizzo), να θυμίσουμε πως έγινε διάσημη μέσα από τις επιτυχίες της στα τραγούδια «Juice» και «Good as Hell», ωστόσο το τελευταίο της single σε συνεργασία με την Cardi B, «Rumours», δεν δέχτηκε και τις καλύτερες των αντιδράσεων.

Ταυτόχρονα, σε μια δήλωσή της στο Instagram, η ίδια είχε αναφέρει πως «Τις μέρες που θα έπρεπε να είμαι τρισευτυχισμένη, ένιωθα χάλια. Μερικές φορές νιώθω σαν ο κόσμος να μην με αγαπάει πίσω. Είναι σαν να μην έχει σημασία πόση θετική ενέργεια δίνεις, θα υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που έχουν να πουν κάτι κακό για σένα».

Ενώ συνέχισε, εξομολογούμενη, «Δεν μπορώ να δεχθώ όλους εσάς που συνεχίζεται να το κάνετε αυτό σε μαύρες γυναίκες, ξανά και ξανά, ειδικά εμάς τα μεγαλόσωμα μαύρα κορίτσια. Όταν δεν ταιριάζουμε στο κουτάκι που θέλετε να μας βάλετε, απλώς ξεβράζετε όλο το μίσος πάνω μας. Δεν είναι ωραίο. Το κάνω όλο αυτό για τις μαύρες γυναίκες στο μέλλον που θέλουν να ζήσουν την ζωή τους χωρίς να μπαίνουν σε κουτάκια».

Από την άλλη, το Facebook έλαβε δράση στην όλη κατάσταση για να διαγράψει τα αρνητικά σχόλια από τους λογαριασμούς της στις πλατφόρμες, με την ίδια να λαμβάνει υποστήριξη και από άλλους καλλιτέχνες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση