ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Co-ord φόρμες, sneakers και teddy παλτό
 

Η Kylie Jenner αποκαλύπτει γιατί δεν άλλαξε νόμιμα το όνομα του γιου της

Τι αποκάλυψε κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης εμφάνισης στο Late Late Show

Μαρία Σάββα

Το όνομα του γιου της Kylie Jenner και του Travis Scott παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια του 2022.

Η ιδρύτρια της Kylie Cosmetics μοιράστηκε ότι αυτή και ο ράπερ περιμένουν να αλλάξουν νομικά το όνομα του γιου τους από Wolf Webster.

«Δεν έχουμε αλλάξει επίσημα το όνομα», είπε η Kylie στο Late Late Show στις 8 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο πλευρό της μαμάς της, Kris Jenner. «Λοιπόν, το όνομά του είναι ακόμα Wolf, όπως είναι και το όνομα του διαβατηρίου του, αλλά δεν πρόκειται να είναι αυτό το όνομά του. Απλώς περιμένουμε».

Ωστόσο, όταν ο οικοδεσπότης James Corden ρώτησε την Kylie πώς αποκαλεί τον 7 μηνών γιο της, η σταρ των Kardashians παρέμεινε σιωπηλή σχετικά με το νέο ψευδώνυμο του παιδιού, προσθέτοντας ότι ο Travis ήταν λίγο αναποφάσιστος σχετικά με την επιλογή ονόματος για τον γιο τους.

«Απλώς δεν είναι επίσημο, πιθανότατα θα το αλλάξουμε μέχρι…», συνέχισε η Kylie, προτού ο Kris προσθέσει χιουμοριστικά, «Είναι 21 ετών».

Ενώ η Kylie επιβεβαίωσε ότι η ίδια και ο Travis, που είναι επίσης γονείς της κόρης Stormi Webster, επιβεβαίωσε ότι ο γιος τους δεν ονομάζεται πλέον από ένα ζώο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση