ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γυμανστικό κολάν, απλό tee, blazer και sneakers
 

Η «κρυφή» φιλία της βασίλισσας Ελισάβετ με τον Tom Cruise

«Τα βρήκαν μεταξύ τους»

Μαρία Σάββα

Λίγο καιρό πριν τον θάνατό της, η βασίλισσα Ελισάβετ ανέπτυξε μια νέα φιλία με τον γνωστό ηθοποιό Tom Cruise, για την οποία σύμφωνα με δημοσίευμα των Sunday Times, η ίδια ήταν αρκετά ενθουσιασμένη.

Το καλοκαίρι μια βρετανική εφημερίδα ανέφερε ότι οι δύο τους, «πραγματικά τα βρήκαν μεταξύ τους», καθώς ο ηθοποιός βρέθηκε ακόμη και στο Λονδίνο για τους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της βασίλισσας.

«Η βασίλισσα άφησε να εννοηθεί ότι ήταν πραγματικά απογοητευμένη που δεν συνάντησε τον Tom, γι' αυτό και τον προσκάλεσε σε μια ειδική περιήγηση στο κάστρο του Ουίνδσορ, με τα πάντα έτοιμα γι' αυτόν. Στη συνέχεια οι δύο τους ήπιαν μαζί ένα τσάι», σύμφωνα με πηγή.

Η ίδια πηγή πρόσθεσε: «Χάρηκε πραγματικά που τον είδα και οι δυο τους τα βρήκαν τόσο ώστε τον κάλεσε ξανά για γεύμα. Του επιτράπηκε ακόμη να φτάσει εκεί με ελικόπτερο».

Ο Tom Cruise εξέφρασε την εκτίμηση του για την βασίλισσα, λέγοντας, «Είναι μια γυναίκα για την οποία τρέφω βαθύ θαυμασμό. Θεωρώ πως είναι κάποια με τεράστια αξιοπρέπεια και θαυμάζω και την αφοσίωσή της. Αυτό που έχει πετύχει, είναι ιστορικό».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση