ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

Η κόρη του Τσάκι Τσάν έκανε coming out στο Instagram

Η Εtta Ng, κόρη του σταρ του Χόλιγουντ Τζάκι Τσαν αποφάσισε να αποκαλύψει δημοσίως την ομοφυλοφιλία της με ένα ποστ στο Instagram.

H 18χρονη μοιράστηκε μια φωτογραφία που την δείχνει με φόντο τα χρώματα του ουράνιου τόξου και τη συνόδευαν τα hashtags #lgbt και #lesbian.

Την ίδια ώρα, η Andi Autumn, μια γνωστή Καναδή social media influencer, δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία η οποία αποκάλυπτε τη σχέση της με την 18χρονη.

Η 30χρονη διαδικτυακή προσωπικότητα, η οποία ζει στο Χονγκ Κονγκ με την Ng, δήλωσε : «Έχουμε συναντήσει πολλές διακρίσεις από την οικογένεια, τους φίλους και την κοινωνία του Χονγκ Κονγκ ... Αλλά τίποτα δεν έχει σημασία όταν ξέρω ότι κάθε πρωί θα είσαι δίπλα μου».

 Η Νg κόρη του διάσημου ηθοποιού Τζάκι Τσαν έχει κάνει δηλώσεις για τον πατέρα της στο παρελθόν αναφέροντας πως δεν είχαν ουσιαστική επαφή και πως ποτέ δεν στάθηκε δίπλα της. Η σχέση της μητέρας της με τον ηθοποιό ήταν σύντομη και όπως έχει γραφτεί στο παρελθόν δεν υπήρξε ποτέ ουσιαστική επαφή μετά τη γέννηση του παιδιού τους.

Η κίνηση της 18χρονης έχει λάβει μεγάλη δημοσιότητα στην Κίνα και για την ώρα δέχεται θερμές κριτικές, αλλά αναμένεται να προκαλέσει και αντιδράσεις καθώς η συντηρητική λαϊκή δημοκρατία διεξάγει προσπάθεια να απαγορεύσει την προβολή της ομοφυλοφιλίας στα μμε και τον κινηματογράφο. Ωστόσο υπάρχει ένας αρκετά δυνατός πυρήνας νέων ανθρώπων που μέσα από τα social media αναδεικνύει συνεχώς το ζήτημα και υπερασπίζεται την ελευθερία της LGBTQI+ κοινότητας.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση