ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Η κομψή εμφάνιση της Ροτσίδου και οι ευχές στο στήριγμά της

«Είσαι από τα πιο ξεχωριστά και έξυπνα άτομα και πιστεύω σε σένα»

Ζωή Τουτουντζίδου

Μέσα από μία ανάρτηση της στο Instagram, η σύζυγος του βουλευτή Ευθύμιου Δίπλαρου, Αργυρώ Ροτσίδου, θέλησε να του ευχηθεί τα χρόνια πολλά για την ονομαστική του γιορτή.

Σε φωτογραφία που δημοσιοποίησε η Αργυρώ Ροτσίδου σήμερα Παρασκευή 20 Ιανουαρίου βλέπουμε το ζευγάρι να ποζάρει αγκαλιασμένο με την Αργυρώ να κλέβει θα λέγαμε τις εντυπώσεις φορώντας ένα υπέροχο μαύρο σύνολο και διακριτικά χρυσά αξεσουάρ, συνοδεύοντας την ανάρτηση της με την εξής τρυφερή λεζάντα «Αγάπη μου να χαίρεσαι το όνομα σου και να περάσεις μία ξεχωριστή μέρα, όσο ξεχωριστός είσαι και εσύ. Δεν θα σου ευχηθώ παρά υγεία γιατί όλα τα υπόλοιπα ξέρω ότι θα τα πραγματοποιήσεις! Είσαι από τα πιο ξεχωριστά και έξυπνα άτομα και πιστεύω σε σένα»

Οι δυο τους φαίνονται πιο δεμένοι από ποτέ μετά την περιπέτεια υγείας που είχε η Αργυρώ τα προηγούμενα χρόνια και τον αγώνα που δώσανε ενομένοι για την αποκατάσταση της υγείας της. Η ίδια έχει αναφέρει αρκετές φορές στο παρελθόν την ουσιαστική στήριξη που έλαβε από την σύζυγο της, περνώντας παράλληλα το δικό της μήνυμα για την καταπολέμηση του καρκίνου.

«Το πρόβληµα υγείας µου έχει δυναµώσει τον γάµο µας. Τέτοια συµβάντα σου δείχνουν ότι ο άνθρωπος που µοιραζόταν τις χαρέςσου παραµένει βράχος δίπλα σου, όταν πρέπει να µοιραστεί και τη λύπη σου. Εκεί µετριέται πραγµατικά η αξία µιας σχέσης, αν ο άνθρωπός σου είναι διατεθειµένος να κάνει θυσίες για να σε στηρίξει, τη στιγµή που εσύ έχεις φτάσει στο πιο χαµηλό σηµείο. Είµαι περήφανη για την επιλογή που έκανα να παντρευτώ τον Ευθύµιο, γιατί στη δυσκολότερη στιγµή της ζωής µου θυσίασε τα πάντα για να είναι δίπλα µου», είχε αναφέρει η Αργυρώ σε συνέντευξη της στο περιοδικό Beautiful People.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση