ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

Η Khloe Kardashian και ο Michele Morrone αγκαλιασμένοι στο Μιλάνο

Δείτε την φωτογραφία του από τα παρασκήνια της εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου

Μαρία Σάββα

Η Khloe Kardashian και η γνωστός ηθοποιός της ταινίας «365 μέρες», Michele Morrone, μετά από μια φωτογραφία που έβγαλαν και στην οποία τους βλέπουμε αγκαλιασμένους, ξεκίνησαν έντονα τις φήμες που τους θέλουν να είναι μαζί. Η εν λόγω λήψη τραβίχτηκε στα παρασκήνια στο σόου των Dolce & Gabbana SS2023 στις 24 Σεπτεμβρίου.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by NO! BACKSTAGE (@nobkstg)

Ωστόσο, ένας από τους εκπροσώπους του Michele ξεκαθάρισε πως οι φήμες είναι αναληθείς. Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας  στο E!news είπε: «Δεν υπάρχει καμία σχέση για να μιλήσω καθόλου».

Αν και επιβεβαίωσε ότι δεν βγαίνουν, ο εκπρόσωπος αποκάλυψε ότι ο Michele πιστεύει ότι η Khloe «ήταν πολύ ωραία». Παράλληλα, σημείωσε ότι η φωτογραφία, δεν είναι τίποτα περισσότερο απ’ ότι φαίνεται, «Ζητήθηκε και από τους δύο να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί στο σόου της D&G», είπε χαρακτηριστικά.

Αφού και οι δύο τους είναι επισήμως ελεύθεροι, δεν αδικούνται οι θαυμαστές τους που ήθελαν να πιστέψουν ότι υπήρχε κάτι παραπάνω αναμεσά τους. Συγκεκριμένα, τον Ιούνιο, ο Michele επιβεβαίωσε στο People ότι είναι «απόλυτα single».

Όσο για την Khloe, πηγή επιβεβαίωσε στο E!News στις 6 Αυγούστου ότι δεν βγαίνει πλέον με τον επενδυτή ιδιωτικών μετοχών που γνώρισε μέσω της αδερφής της Kim Kardashian σε ένα δείπνο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Khloe Kardashian  |  celebs  |  lifestyle  |  gossip  |  Hollywood  |  MFW

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση