ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γκρι αθλητική φόρμα, μαύρο knitwear και sneakers
 

Η Katy Perry έδωσε 50.000 δολάρια για να βγει ραντεβού με τον Orlando Bloom!

Δέσποινα Άσπρου

Διαβάζοντας τον τίτλο σίγουρα έχεις γεμίσει με διάφορα ερωτηματικά. Αναρωτιέσαι πώς είναι δυνατό η Katy Perry να έδωσε στον Orlando Bloom 50.000 δολάρια για να βγει ένα ραντεβού μαζί του… και αν το έκανε σε τι μπορεί όλο αυτό να αποσκοπεί; Μήπως είναι τρελά ερωτευμένη μαζί του; Μήπως θέλησε να τον «αγοράσει»; Κάθε άλλο παρά αυτό συμβαίνει! Πριν όμως σου αποκαλύψω τον λόγο, θα σου πω ότι όλα έχουν μια λογική εξήγηση.

Η Katy συμμετείχε στο μουσικό φιλανθρωπικό event One Love Malibu, που πραγματοποιήθηκε στην Καλιφόρνια είχε ως στόχο τα έσοδα που θα μαζευτούν να δοθούν στο Malibu Foundation για τους πληγέντες της πρόσφατης πυρκαγιάς Woolsey.

Κατά την διάρκεια λοιπόν της εκδήλωσης, βγήκε στο σφυρί μια βόλτα με μοτοσικλέτα με τον Orlando Bloom… και η τραγουδίστρια μη χάνοντας χρόνο διεκδίκησε έντονα το έπαθλο! 

«Μπορείτε να κερδίσετε μια βόλτα με μηχανή μαζί του για να πάτε για φαγητό. Αυτό σημαίνει πως όταν είστε μαζί του στην μηχανή, θα τον κρατάτε με ένα τρόπο που εμένα δεν με χαροποιεί πολύ. Θα κρατάτε τους κοιλιακούς του!», δήλωσε αστειευόμενη η τραγουδίστρια.

Τη στιγμή που μια θαυμάστρια του ηθοποιού πλειοδότησε 20.000 δολάρια, η Katy πρόσφερε πάνω από τα διπλά για να κερδίσει το ραντεβού. «Lora, συγγνώμη- το αγοράζω για 50.000 δολάρια», είπε, κλείνοντας τη συμφωνία.

Δείτε το βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση