ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Neon top, midi φούστα και μπαλαρίνες με λουράκια
 

Η Kate Moss μπήκε στο μετρό για πρώτη φορά στη ζωή της!

Η Kate Moss φωτογραφίζεται για το τεύχος Απριλίου για το εξώφυλλο της Βρετανικής Vogue από τους Mert Alas και Marcus Piggott και μιλάει για την καριέρα της αλλά και το νέο της πρακτορείο μοντέλων.

«Δεν θέλω μονάχα όμορφους ανθρώπους, θέλω ανθρώπους που επιθυμούν να τραγουδήσουν, να χορέψουν, να παίξουν κωμωδία. Θέλω να αναδείξω αστέρες”, λέει η Kate. Η ίδια θεωρεί υποχρέωσή της σήμερα, να προσπαθήσει να προστατεύσει τα νέα μοντέλα του πρακτορείου της από τα προβλήματα που και η ίδια αντιμετώπισε.

Μεταξύ άλλων το διάσημο style icon ομολόγησε ότι πρόσφατα μπήκε για πρώτη φορά στο μετρό του Λονδίνου, το οποίο της φάνηκε πολύ ήσυχο, ενώ μίλησε και για το ότι έχει συνηθίσει να υπάρχει σταθερά στη ζωή της ένας paparazzi έξω από το σπίτι της.

Η Moss έφυγε από το πρακτορείο Storm Models, το πρακτορείο μοντέλων που την ανακάλυψε σε ηλικία μόλις 14 ετών στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης, μόλις το περασμένο φθινόπωρο, λέγοντας ότι ένιωθε την ανάγκη να κάνει κάτι που θα την πήγαινε πέρα από το να είναι μοντέλο.

Το «Πρακτορείο Kate Moss» έχει ήδη μια παρουσία στο διαδίκτυο με έναν ιστότοπο και έναν λογαριασμό στο Instagram. Λειτουργεί με μια μικρή ομάδα συνεργατών, μεταξύ αυτών την ατζέντισσα της Κέιτ Μος, Λούσι Μπάξτερ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Kate Moss  |  Vogue  |  μετρό

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση