ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: vinyl φούστα, checked πουκάμισο και basic white sneakers
 

Η Kate Middleton φωτογραφίζει επιζώντες του ολοκαυτώματος

Οι φωτογραφίες της Kate θα συμπεριληφθούν σε μια έκθεση 75 φωτογραφιών των επιζώντων και των μελών της οικογένειάς τους

Στο πλαίσιο των εορτασμών για την 75η επέτειο από το τέλος του Ολοκαυτώματος, η Δούκισσα του Cambridge Kate Middleton έχει φωτογραφίσει δύο επιζώντες του Ολοκαυτώματος με τα εγγόνια τους.

Η πρώτη φωτογραφία δείχνει τον Steven Frank και τις εγγονές του Maggie και Trixie. Ο Steven, μαζί με τα δύο αδέλφια του ήταν ένα από τα 93 παιδιά που κατάφεραν να σωθούν από το στρατόπεδο συγκέντρωσης του Westerbork. Συνολικά 15.000 παιδιά στάλθηκαν στο Westerbork.

Η Kate φωτογράφισε ακόμα την Yvonne Bernstein και την εγγονή της Chloe. H Yvonne κρυβόταν στην Γαλλία, ταξίδευε με την βοήθεια των θείων της ενώ συχνά άλλαζε ονόματα και σπίτι.

 
 
 

 

Η Δούκισσα δήλωσε ότι «Ήθελα να φτιάξω τα portraits των Yvonne και Steven βαθιά προσωπικά. Μια γιορτή για την οικογένεια και την ζωή που κατάφεραν να χτίσουν όταν έφτασαν στην Βρετανία το 1940. Οι οικογένειες φέρανε μαζί τους προσωπικής σημασία αντικείμενα τα οποία συμπεριλαμβάνονται στις φωτογραφίες. Ήταν πραγματικά τιμή μου που μου ζητήθηκε να συμμετέχω σε αυτό το project και ελπίζω με κάποιο τρόπο οι αναμνήσεις της Yvonne και του Steven να κρατηθούν ζωντανές καθώς περνούν τη σκυτάλη στην επόμενη γενιά.»

 
 
 

 

«Οι φρικαλεότητες του Ολοκαυτώματος, που προκάλεσαν αδιανόητο κακό, θα βαραίνουν πάντα τις καρδιές μας. Είναι συχνό το φαινόμενο να ακμάζουν σπουδαίοι άνθρωποι μέσα από αφάνταστες αντιξοότητες. Παρά το απίστευτο τραύμα στο ξεκίνημα της ζωής τους, η Yvonne Bernstein και ο Steven Frank είναι δύο από τους πιο θετικούς ανθρώπους που είχα την τιμή να γνωρίσω. Αναλογίζονται όσα βίωσαν με θλίψη αλλά και με την πεποίθηση ότι ήταν από τους ελάχιστους που τα κατάφεραν. Τις ιστορίες τους θα τις κουβαλώ για πάντα»

Οι φωτογραφίες της Kate θα συμπεριληφθούν σε μια έκθεση 75 φωτογραφιών των επιζώντων και των μελών της οικογένειάς τους, η οποία θα ανοίξει αργότερα φέτος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση