ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

Η Kate Middleton εξέφρασε ότι δεν μπορεί να πιστέψει πόσο μεγάλωσε ο γιός της, Louis

Η Kate Middleton δύσκολα μπορεί να πιστέψει ότι το μικρότερο παιδί της είναι ήδη ένα «μεγάλο αγόρι»

Μαρία Σάββα

Η Δούκισσα του Cambridge επισκέφτηκε τον κόμβο του Little Village στο Brent, μέρος του μεγαλύτερου baby bank network του Λονδίνου, τον περασμένο μήνα, όπου είδε ένα μωρό που ξεκουραζόταν σε ένα καρότσι κάτι που την έκανε να συνειδητοποιήσει κάποια πράγματα. Η μητέρα τριών παιδιών έκανε μια παρατήρηση για τα δικά της παιδιά που μεγάλωσαν.

«Συνεχίζω να πιστεύω ότι ο Louis είναι το μωρό μου, αλλά τώρα είναι ολόκληρο αγόρι», είπε η Kate για τον γιο της.

Ενώ ο πρίγκιπας George και η πριγκίπισσα Charlotte μαθαίνουν γρήγορα τα βασιλικά πράγματα βλέποντας τους γονείς τους σε οικογενειακές εκδηλώσεις, ο πρίγκιπας Louis φτάνει επίσης στην ηλικία που μπορεί να συμμετέχει και εκείνος σε δημόσιες εκδηλώσεις. Εκτός από το ότι είχε ήδη την πρώτη του δημόσια ομιλία και κυριαρχούσε στο βασιλικό του κύμα, ο πρίγκιπας Λουδοβίκος έκανε θραύση τον περασμένο μήνα, όταν ενώθηκε με τους βασιλείς στους εορτασμούς του Platinum Jubilee weekend, σηματοδοτώντας τα ιστορικά 70 χρόνια της Βασίλισσας Ελισάβετ στον θρόνο.

Ο Louis ενώθηκε με τα μεγαλύτερα αδέρφια του κάνοντας το ντεμπούτο του στο Trooping the Color με άμαξα, χαιρετώντας με ενθουσιασμό τα πλήθη. Επιπλέον, όταν η οικογένεια συγκεντρώθηκε στο μπαλκόνι του Παλατιού του Buckingham, ο πρίγκιπας Louis κάλυψε με αξιοθαύμαστο τρόπο τα αυτιά του καθώς τα αεροπλάνα πετούσαν από πάνω.

Η Kate και ο πρίγκιπας William είχαν στο παρελθόν αφήσει να εννοηθεί ότι η οικογένειά τους είναι πλήρης με τρία παιδιά. Ενώ αλληλεπιδρούσε με τον βασιλικό θαυμαστή Josh Macpalce κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης του 2020 στο Bradford, η Δούκισσα του Cambridge αποκάλυψε ότι είναι απίθανο να γίνει μαμά τεσσάρων παιδιών στο μέλλον.

«Δεν νομίζω ότι ο William θέλει άλλο», είπε η Kate.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση