ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φούστα, λινό πουκάμισο και mules
 

Η Kate Middleton αποφάσισε να μιλήσει δημοσίως για θέματα ψυχικής υγείας

Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης ασχολούνται, μεταξύ άλλων, τον τελευταίο καιρό και με την νέα εγκυμοσύνη της Κέιτ Μίντλετον. Αν και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ αναφέρθηκε στην τρίτο παιδί που περιμένουν αλλά και το ότι η σύζυγός του αντιμετωπίζει μερικά προβλήματα με τη νέα εγκυμοσύνη, η Κέιτ δεν έχει μιλήσει προς το παρόν καθόλου γι' αυτό.

Η «σιωπή» της Κέιτ είναι ένα σύνηθες φαινόμενο, όπως σχολιάζεται κατά καιρούς στον Τύπο, οπότε όταν αποφασίζει να μιλήσει δημοσίως για κάποιο ζήτημα, γίνεται σχεδόν αμέσως είδηση. Όπως συνέβη και τώρα, καθώς η Δούκισσα του Κέιμπριτζ εμφανίστηκε σε ένα βίντεο για να μιλήσει για θέματα ψυχικής υγείας. 

Στο βίντεο, που ήρθε σήμερα στη δημοσιότητα αλλά γυρίστηκε τον Ιανουάριο, η Κέιτ Μίντλετον παρουσίασε επίσης μια νέα σειρά animation που σχεδίασε το Anna Freud National Centre for Children and Families κι έχει στόχο να διδάξει στα παιδιά να είναι περισσότερο ανοικτά με τα συναισθήματά τους. «Η ψυχική υγεία είναι το πώς νιώθουμε και σκεφτόμαστε. Πράγματα που δεν είναι ορατά, αλλά μας επηρεάζουν καθημερινά και είναι δύσκολο να μιλήσουμε γι' αυτά», ακούγεται να λέει στο βίντεο

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση