ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ αέρινο φόρεμα με βολάν και flip flop
 

Η εντυπωσιακή λεπτομέρεια στον γάμο της Άντιας

Δείτε το βίντεο που εντοπίσαμε.

Μαρία Καραμάνου

Ο γνωστός επιχειρηματίας, Θεόδωρος Μανιταράς, και η γιατρός, Άντια Στυλιανού, επισφράγισαν τον έρωτά τους το Σάββατο, 15 Ιουνίου, με έναν γάμο που μοιάζει βγαλμένος από παραμύθι. Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά του Καθεδρικού Ελληνορθόδοξου Ναού του Αγίου Στεφάνου στο Παρίσι, σε μια τελετή γεμάτη λάμψη και ρομαντισμό.

Μετά την τελετή, οι νεόνυμφοι και οι καλεσμένοι τους κατευθύνθηκαν στο πολυτελές ξενοδοχείο InterContinental Paris Le Grand για το γαμήλιο δείπνο. Το σκηνικό που στήθηκε εκεί ήταν πραγματικά παραμυθένιο, εντυπωσιάζοντας όλους τους παρευρισκόμενους. Η διακόσμηση, την οποία ανέλαβε η εταιρεία Fresh Event, ήταν εκπληκτική. Κάθε λεπτομέρεια είχε σχεδιαστεί με απόλυτη ακρίβεια και φινέτσα, δημιουργώντας έναν χώρο που απέπνεε πολυτέλεια και κομψότητα.

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά στοιχεία της βραδιάς ήταν το video mapping, που επιμελήθηκε η εταιρεία mapping-event. Η ειδική αυτή τεχνολογία χρησιμοποιήθηκε για να δημιουργήσει μοναδικά οπτικά εφέ, τα οποία προβάλλονταν ακριβώς πάνω στην αρχιτεκτονική του κτιρίου. Το αποτέλεσμα ήταν μαγευτικό, με τις εικόνες να ζωντανεύουν και να προσφέρουν μια αξέχαστη εμπειρία στους καλεσμένους.

Η διασκέδαση της βραδιάς είχε την υπογραφή του Gabriele Rizzi Lab, ο οποίος επιμελήθηκε το entertainment με απόλυτη επιτυχία. Οι καλεσμένοι απόλαυσαν μια σειρά από εντυπωσιακά shows και παραστάσεις, που κράτησαν το ενδιαφέρον τους αμείωτο καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς. Η μουσική, τα χορευτικά και τα διάφορα δρώμενα δημιούργησαν μια ατμόσφαιρα γιορτής και χαράς, κάνοντας τον γάμο του Θεόδωρου και της Άντιας αξέχαστο.

Δείτε το βίντεο:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση