ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φούστα, λινό πουκάμισο και mules
 

Η Julia Roberts κάνει αναρρίχηση φορώντας haute couture!

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Έχει καθιερωθεί πλέον πως κάθε τεύχος του Harper's Bazaar παρουσιάζει κάτι διαφορετικό στο εξώφυλλο. Αυτή τη φορά, στη φωτογράφιση για το εξώφυλλο, η Julia Roberts πάει κόντρα στην υψοφοβία της και φωτογραφίζεται με haute couture κάνοντας αναρρίχηση. 

''Εννοείται πως δεν θα με έβαζαν σε μεγάλο κίνδυνο. Σχεδιάσαμε τα πράγματα έτσι ώστε να είμαι αρκετά ψηλά, να είναι αρκετά τρομακτικά, αλλά όπου θα μπορούσα να χαμογελό και να τινάζω το φόρεμα μου στον αέρα'' λέει για το παρασκήνιο της φωτογράφισης και το πώς καταπολέμισε την υψοφοβία. 

Valentino, Dior, Bulgari και... Nike δένουν μαζί με έναν εντυπωσιακό τρόπο στη φωτογράφιση του Alexi Lubomirski, ενώ στη συνέντευξη απαντά για όλα, από τις νέες τις δουλειές μέχρι τον Donald Trump και την εκλογή του ως πρόεδρος των ΗΠΑ. 

Στη συνέντευξη, λοιπόν, που έδωσε στην Oprah Winfrey για το περιοδικό: 

Για το αν τα παιδιά της αντιλαμβάνονται ότι η μαμά τους είναι διάσημη: 
''Δεν νομίζω να έχουν ποτέ ξεκάθαρη αντίληψη για αυτό. Όταν ξεκίνησαν να το αντιλαμβάνονται με ρώτησαν ''Εισαι διάσημη;'' και τους είπα ''Νομίζω αρκετός κόσμος είδε μερικές ταινίες μου, ή ξέρουν ποια είμαι''. Και περνά μια ώρα και με ρωτούν ''Είσαι πιο διάσημη από την Taylor Swift;'' Και συμπληρώνει πως δεν θα προτιμούσε να δει το ''Pretty Woman'' με τα παιδιά της. Αντί αυτού, θα προτιμούσε να δουν το ''My Best Friend's Wedding'' ή το ''Steel Magnolias''. 

Για τον λογαριασμό της στο Instagram που δημιούργησε τον περασμένο Ιούνιο: 
''Είναι κάτι που θέλει ισορροποία, και είναι λίγο δύσκολο να προσπαθώ να βρω τη θα ανεβάσω γιατί είμαι πολύ ''κλειστός'' χαρακτήρας αλλά είμαι επίσης πολύ φιλική. Ξέρω πως η Sarah Jessica Parker, που είναι φίλη μου και είναι ένα άτομο που θαυμάζω πολύ, έχει ένα εξαιρετικό Instagram. Κάνει συζήτηση με τον κόσμο''

Για τα αρνητικά σχόλια στο Instagram:
''Οι μόνοι που μπορούν να σχολιάσουν τις φωτογραφίες μου είναι αυτοί που ακολουθώ. Πρόσφατα, ένα Σαββατοκύριακο, η ανηψιά μου η Emma (Roberts), κοιμήθηκε σπίτι μου και το επόμενο πρωί πίναμε τσάι και παίζαμε χαρτιά και ήταν όλα πανέμορφα και λίγες μέρες αργότερα ανέβασε μια φωτογραφία που είχαμε βγάλει. Ήταν μεγάλος ο αριθμός των ανθρώπων που είχαν την ανάγκη να σχολιάσουν πόσο χάλια φαινόμουν στη φωτογραφία [...] Με εξέπληξε το πόσο με επηρέασαν τα σχόλια. Είμαι μια γυναίκα 50 χρονών και ξέρω ποια είμαι και πάλι ένιωσα άσχημα. Στεναχωρήθηκα που ο κόσμος δεν έβλεπε το νόημα της φωτογραφίας, το πόσο γλυκιά ήταν, την χαρά. Τι θα γινόταν αν ήμουν 15 χρονών;''

Για την εκλογή του Donald Trump:
''Όταν βγήκε ο Donald Trump πρόεδρος, η κόρη μου η Hazel ήρθε να με βρει, είδε στο τιτλάκι της τηλεόρασης πως νίκησε ο Trump και έπαθε σοκ γιατί, φυσικά, όλοι ελπίζαμε πως μπορεί να γίνει κάτι άλλο. Αυτό που είδα εκείνη τη στιγμή ήταν η απόλυτη ανάγκη για μένα ως γονέα να βρω ένα τρόπο να της δείξω πως θα έχει ακόμα φωνή. Γι' αυτό πήγαμε στο πρώτο Women's March στη Washington, ήθελα να νιώσει πως έχει ακόμα θέση στον κόσμο, πως ακόμα μπορεί να πιστεύει σε αυτά που θέλει να πιστεύει''.  

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση