ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: hot pink blazer, στενό jean και μποτάκια σε animal print
 

Η Jolie ζητάει να αντικαταστήσουν τον δικαστή στην υπόθεση διαζυγίου της

«Υποστήριζε ενεργά τα οικονομικά συμφέροντα του δικαστή Ouderkirk ώστε να επεκταθεί ο διορισμός του»

Μπορεί το διαζύγιο των Angelina Jolie και Brad Pitt να έχει βγεί από το 2019 όμως η διαμάχη τους καλά κρατεί και τα οικονομικά θέματα όπως και τα θέματα επιμέλειας των παιδιών τους είναι ακόμα εκκρεμούν.

Τώρα φαίνεται ότι η Angelina Jolie ζήτησε την αντικατάσταση του δικαστή στην υπόθεσή τους του John W. Ouderkirk αφού προηγουμένως είχε σχέσεις με την δικηγόρο του Pitt Anne C Kiley.

Τα έγγραφα που κατατέθηκαν στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες αναφέρουν ότι «ο Jude Ouderkirk απέτυχε να αποκαλύψει τις υποθέσεις που έδειξαν την τρέχουσα, συνεχιζόμενη, επαναλαμβανόμενη σχέση πελάτη μεταξύ του δικαστή και του συμβούλου του εναγόμενου».

Τα ίδια έγγραφα τονίζουν ακόμα ότι η Anne C. Kiley «υποστήριζε ενεργά τα οικονομικά συμφέροντα του δικαστή Ouderkirk ώστε να επεκταθεί ο διορισμός του (και η ικανότητά του να συνεχίσει να λαμβάνει αμοιβές) σε μια υπόθεση υψηλού προφίλ.»
Μιλώντας στο Associated Press ο δικηγόρος της Jolie δήλωσε ότι «Όπως αναφέρεται στην κατάθεση, το μόνο που ζητάει η πελάτισσά μου είναι μια δίκαιη δίκη βασισμένη σε γεγονότα, χωρίς ιδιαίτερες ευνοϊκές διευκολύνσεις και από τις δύο πλευρές. Ο μόνος τρόπος να εμπιστευτούν όλοι οι εμπλεκόμενοι τη διαδικασία είναι να διασφαλιστεί ότι υπάρχει διαφάνεια και αμεροληψία»

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X