ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: matchy φόρμες, άρβυλα και denim σακάκι
 

Η ηχηρή ομιλία της Michelle Williams για την ισότητα στους μισθούς

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Η αλήθεια είναι πως δεν έγιναν πάρα πολλά ενδιαφέροντα στα φετινά Emmys αλλά αυτά που ξεχώρισαν ήταν πραγματικά σημαντικά. Η Michelle Williams βραβεύτηκε για την φανταστική ερμηνεία της στο ''Fosse / Verdon'' και όταν ήρθε η ώρα για την ομιλία της, φρόντισε να αφήσει το στίγμα της με όσα είχε να πει. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ - Το Game of thrones και οι υπόλοιποι νικητές των Emmys 2019

Ανάμεσα σ' αυτούς που ευχαρίστησε ήταν και το τηλεοπτικό δίκτυο FX για τις τακτικές που ακολουθεί στους μισθούς: 

''Το βλέπω αυτό σαν αναγνώριση του τι είναι δυνατό όταν εμπιστεύονται μια γυναίκα και αυτή νιώθει ασφάλεια να πει τις ανάγκες της. Τα αφεντικά μου δεν θεώρησαν ποτέ πως ξέρουν καλύτερα από εμένα. Ευχαριστώ το FX και το Fox 21 που με στήριξαν και που με πλήρωναν αρκετά γιατί κατανοούσαν πως όταν δίνεις αξία σε έναν άνθρωπο, τον εμψυχώνεις να ανταποδώσει. Πού βάζουν αυτή την αξία; Την βάζουν στη δουλειά τους. 

Την επόμενη φορά που μια γυναίκα, και κυρίως μια μαύρη γυναίκα γιατί δουλεύει για 52 σεντ σε σύγκριση με τους λευκούς άντρες, σου πει τι χρειάζεται για να κάνει τη δουλειά της, άκουσε την, πίστεψε την, γιατί μια μέρα θα σταθεί μπροστά σου και θα σου πει ''ευχαριστώ'' που της επέτρεψες να πετύχει'' 

Η ομιλία της έρχεται λίγες μέρες μετά το κίνημα #NotWorthLess που είδε γυναίκες σεναριογράφους, παραγωγούς και βοηθούς να μοιράζονται τις ιστορίες άνισων μισθών στο Twitter  

Δείτε το βίντεο. 

Μέσα από πέντε δεκαετίες, το ''Fosse / Verdon'' εξερευνά τη ρομαντική και επαγγελματική σχέση μεταξύ του Bob Fosse και της Gwen Verdon. O Bob είναι ένας οραματιστής σκηνοθέτης και ένας από τους πιο επιδραστικούς χορογράφους και σκηνοθέτες του θεάτρου, και η Gwen είναι η καλύτερη χορεύτρια του Broadway όλων των εποχών. Πλάι στη Williams πρωταγωνιστεί ο Sam Rockwell. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση