ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: μαύρη μίνι πλισέ φούστα, cropped πουκάμισο και sneakers
 

Η ιστορία πίσω από τα κοσμήματα που φόρεσε η Kate στην κηδεία

Τι συμβολίζουν τα κοσμήματα που επέλεξε για την κηδεία της βασίλισσας

Μαρία Σάββα

Η νέα πριγκίπισσα της Ουαλίας φόρεσε ένα περίτεχνο μαργαριταρένιο choker στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ τη Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου το οποίο είχε μια ιδιαίτερα σημαντική σχέση με την εκλιπόντα μονάρχη.

Σε έντονη αντίθεση με το μαύρο σύνολό της, απο τον Βρετανικό οίκο, Alexander McQueen, ξεχώρισαν τα φωτεινά σκουλαρίκια και το κολιέ της Kate Middleton, τα οποία ανήκαν κάποτε στη βασίλισσα.

Το Ιαπωνικό μαργαριταρένιο choker με 4 στήλες, συνδυάστηκε με σκουλαρίκια μαργαριταριών από το Μπαχρέιν. Έναν συνδυασμό που η βασίλισσα φάνηκε να φοράει για τελευταία φορά δημόσια για την κηδεία του Πρίγκιπα Φιλίππου τον Απρίλιο του 2021. Επιπλέον, η πριγκίπισσα το φόρεσε για να τιμήσει και την 70ή επέτειο του γάμου της βασίλισσας με τον δούκα του Εδιμβούργου.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lorenzo Farina (@farina_lorenzo)

Το συμβολικό αυτό κολιέ όπως αναφέραμε έχει τέσσερις σειρές μαργαριταριών με κυρτό ρομβοειδές κούμπωμα στη μέση. Κάθε πλευρά έχει τρεις σειρές διαμαντιών που ενώνουν το πάνω και το κάτω μέρος.

Ήταν μια ιδιαίτερα ταιριαστή επιλογή, καθώς τα κομμάτια ανήκαν στην βασίλισσα και της τα δάνεισε για πρώτη φορά το 2017.

Η βασίλισσα το δάνεισε επίσης στην πριγκίπισσα Νταϊάνα — την τελευταία επίσημη πριγκίπισσα της Ουαλίας — τον Νοέμβριο του 1982, όταν η βασίλισσα Βεατρίκη της Ολλανδίας επισκέφτηκε το Ηνωμένο Βασίλειο.

Τα σκουλαρίκια της πριγκίπισσας της Ουαλίας ήταν από τη βασιλική συλλογή της βασίλισσας, με διαμαντένια καρφιά και μακρύτερα διαμάντια σε στιλ που θυμίζει τη δεκαετία του 1940.

Να αναφέρουμε ότι η Kate έχει φορέσει μαργαριτάρια κατά την διάρκεια όλης αυτής της περιόδου εθνικού πένθους, καθώς είναι μια παραδοσιακή πέτρα που αντιπροσωπεύσει το πένθος και είναι γνωστό ότι αγαπιόταν από τη βασίλισσα.

Η 7χρονη κόρη της, Πριγκίπισσα Charlotte, παρευρέθηκε επίσης στην κηδεία και φάνηκε να φοράει μια εξίσου συγκινητική καρφίτσα σε σχήμα πετάλου, μια παραπομπή στην αγάπη της προγιαγιάς της για τα άλογα.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Abeera Mir (@fashiontalkbyabeera)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση