ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

Η ημερομηνία της πρώτης δημόσιας εμφάνισης της μικρής Lilibet -Diana

Η φωτογραφία που θα δείξουν στο κοινό, μετά την εικοσαήμερη γονική άδεια.

newsroom must

Μετά τη γέννηση της κόρης τους, Lilibet- Diana, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ανακοίνωσαν ότι θα πάρουν γονική άδεια 20 εβδομάδων, το οποίο σημαίνει ότι σε αυτό το διάστημα δεν θα δώσουν συνεντεύξεις και δεν θα δημοσιεύσουν φωτογραφίες της νεογέννητης κόρης τους.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι θα αποσυρθεί για λίγο από τα φώτα της δημοσιότητας διότι πρωτεύον ρόλο αυτή την περίοδο έχει η οικογένεια και η απόλαυση του νέου μέλους της οικογένειας τους, που ήρθε να τονώσει κι άλλο τον έρωτα τους.

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex μπορεί να αποσύρθηκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα όμως παραμένουν δημοφιλείς στην Αγγλία και στην Αμερική με πολλούς fans τους να ανυπομονούν να δουν την πρώτη φωτογραφία του δεύτερου παιδιού τους. Σύμφωνα με την ειδικό σε θέματα της βασιλικής οικογένειας Daniela Elser, το ζευγάρι θέλει να προστατεύσει την ιδιωτική ζωή της κόρης τους και δεν θέλουν να περάσει ό,τι και ο Harry όταν ήταν μικρός και μεγάλωνε στο Παλάτι με τους παπαράτσι να τον ακολουθούν σε κάθε του βήμα.

Όπως αναφέρει η Elser σύμφωνα με την Daily Report "θέλουν απελπισμένα να δώσουν στην κόρη τους ένα επίπεδο ιδιωτικότητας το οποίο δεν είχε ποτέ ο Harry όσο μεγάλωνε στο Παλάτι, η σκληρή αλήθεια είναι όμως ότι εξακολουθούν να έχουν μια θέση μεταξύ απλών πολιτών και δημόσιων προσώπων" για αυτό όπως εξηγεί ίσως συμβιβαστούν στις φωτογραφίες της κόρης τους.

Το ζευγάρι, όταν τελειώσει η γονική άδειά τους, ίσως σκεφτεί να δημοσιεύσει μια φωτογραφία της Lili που να μην δείχνει το πρόσωπό της: "Μια λήψη της Lili όπως ένα δάχτυλο, ένα μικρό χεράκι να κρατάει ένα άλλο χεράκι, είναι κάτι που δεν έχουν αποκλείσει", αναφέρει η Elser. Δημοσιεύματα, αναφέρουν πως ο Harry και η Meghan ίσως επιλέξουν τη μέρα της βάπτισης για να δημοσιεύσουν την πρώτη φωτογραφία της κόρης τους. Εάν, μάλιστα, ακολουθήσουν την ίδια λογική με τη βάπτιση του Archie, ίσως η Lili βαπτιστεί αρχές Αυγούστου.

Εκτός από τη φωτογραφία της Lili, o Harry και η Meghan, σύμφωνα με την Elser, προβληματίζονται και για το ποιοι θα είναι οι νονοί της αλλά και η χώρα που θα πραγματοποιηθούν τα βαφτίσια. Η απόφασή τους, όπως σχολίασε χαρακτηριστικά, θα αποκαλύψει πολλά για το ποιες θα είναι οι μελλοντικές σχέσεις του ζευγαριού με τη βρετανική βασιλική οικογένεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση