ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου «αδειάζει» τον Γιώργο Καράβα για το GNTM

Μέσα από την εκπομπή της σχολίασε το τελευταίο επεισόδιο και την συμπεριφορά του coach

newsroom must

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου αφήνοντας το GNTM και αφού πλέον βρίσκεται στην θέση της παρουσιάστριας μιας καθημερινής εκπομπής έχει πολλά να πει και να σχολιάσει.

Μπορεί παλαιότερα να μην μπορούσε να εκφράσει αυτά που ένιωθε ιδιαίτερα αφού ήταν και εκείνη μέλος του project τώρα όμως «αδειάζει» σχεδόν τους πάντες.

Μέσα από την εκπομπή της σχολίασε το τελευταίο επεισόδιο και την συμπεριφορά του coach των παιδιών (ο οποίος πήρε την θέση της Έλενας Χριστοπούλου) Γιώργου Καράβα. Η ίδια θεώρησε ότι για το ότι συνέβη ευθύνεται κυρίως ο Καράβας ο οποίος έδωσε θάρρος στα παιδιά για να μπορούν να τα του μιλάνε έτσι.

«Περίεργο ήταν... Όταν έχεις δώσει το θάρρος από μόνος σου στα παιδιά και τους βάζεις μια δοκιμασία και τους λες θα αποφασίσω εγώ αντικειμενικά, και είναι δίπλα σου με το tablet λες και είσαστε φίλοι και μετά την άλλη μέρα του λες ότι εγώ είμαι ο coach και δεν πρέπει να μιλάτε έτσι, δεν μπορείς να απαιτείς από τους άλλους, όταν τους έχει αφήσει να μπουν στον χώρο σου και τους έχει δώσει το δικαίωμα να μιλήσουν, λες και είστε φίλοι και πίνετε καφέ, να απαιτείς ξαφνικά τον σεβασμό τους και να μην μιλάνε. Τον σεβασμό τον κερδίζεις. Δεν φάνηκε έξαλλος, φάνηκε ότι τα έλεγε με τους φίλους του».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση