ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φούστα, λινό πουκάμισο και mules
 

Η γνωστή YouTuber που υποσχέθηκε γυμνές φωτογραφίες αν ψηφίσουν τον Biden

«Λατρεύω να βλέπω τόσο πολύ κόσμο να θέλει την αλλαγή τόσο πολύ όσο εγώ»

Οι περισσότεροι celebs που υποστηρίζουν τον Joe Biden εδώ και αρκετό καιρό στέλνουν το δικό τους μήνυμα στους ακόλουθους τους για να ψηφίσουν στις προεδρικές εκλογές της Αμερικής.

Ο κάθε ένας έχει τον τρόπο του και αν θυμάστε σε προηγούμενο κείμενο είχαμε σχολιάσει την επιλογή της Kylie να ποζάρει με μαγιό καλώντας τους fans της να ψηφίσουν. Τώρα μια celeb γνωστή μέσα από την πλατφόρμα του YouTube βρήκε ένα λίγο πιο extreme τρόπο για να πείσει τους followers της να ψηφίσουν τον Biden.

Ο λόγος για την Tana Mongeau, η οποία ζήτησε να της στείλουν αποδείξεις ότι έχουν ψηφίσει τον Biden μέσω OnlyFans και εκείνη θα τους στείλει μια γυμνή φωτογραφία της – αυτό και αν είναι κίνητρο για μία ψήφο. Συγκεκριμένα μέσα από τον λογαριασμό της στο Twitter έγραψε «Αν μου στείλεις απόδειξη ότι ψήφισες τον Biden, θα σου στείλω μία γυμνή φωτογραφία μου δωρεάν».

Η καμπάνια της ονομάστηκε «Booty for Biden» και μέσα σε λίγη ώρα η Tana έλαβε χιλιάδες μηνύματα με κόσμο ο οποίος ψήφισε τον Joe Biden. Κάποιοι σχολίασαν ότι με αυτό τον τρόπο διαπράττει έγκλημα αφού δεν μπορεί με αυτό τον τρόπο να αναγκάσει κανέναν να ψηφίσει ενώ το να φωτογραφίζεις την ψήφο σε κάποιες πολιτείες είναι παράνομο.

Παρόλα αυτά η ίδια έγραψε στον λογαριασμό της, «Λατρεύω να βλέπω τόσο πολύ κόσμο να θέλει την αλλαγή τόσο πολύ όσο εγώ. Δε χρειάζεσαι τα οπίσθιά μου για να ξέρεις τι είναι σωστό για την Αμερική, οπότε πήγαινε να ψηφίσεις!»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση