ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

Η γλυκιά ανάρτηση της Bella Hadid για τα γενέθλια της αδερφής της

Στιγμιότυπα από το παρελθόν δείχνουν τον οικογενειακό δεσμό τους.

newsroom must

Η Gigi Hadid γιόρτασε τα 28α γενέθλιά της και οι συγγενείς και φίλοι της της ευχήθηκαν μέσω social media. Ωστόσο, ξεχώρισε η ανάρτηση της αδερφής της, Bella Hadid, που ανάρτησε κοινές τους φωτογραφίες από όταν ήταν ακόμη παιδιά. Η ίδια η Gigi ανέβασε μια σειρά φωτογραφιών με την αδερφή της αλλά και τη μητέρα τους, αναδεικνύοντας τον δεσμό τους ως οικογένεια.

Την ανάρτηση της Bella, συνόδευσε μία συγκινητική αφιέρωση αδερφικής αγάπης, γράφοντας, «Χρόνια πολλά στην καλύτερή μου φίλη, την έμπιστή μου, τον δάσκαλό μου, τη λογική μου, την πιο αγαπημένη μου παρέα, το δώρο που συνεχίζει να δίνει επειδή μου έφερες το πιο αγαπημένο μου δώρο στον κόσμο miss Khaibaloo. Ήρεμη, ευγενική, αγαπημένη, σκληρά εργαζόμενη, αγγελικά πλασμένη, διασκεδαστική, η λίστα με όλους τους λόγους που σε αγαπώ θα μπορούσε να συνεχιστεί για μέρες. Μακάρι να μπορούσα να σε γιορτάσω στην Disney αλλά είμαι πάντα μαζί σου, η μαζορέτα σου #1 365 μέρες το χρόνο. Σε αγαπώ τόσο πολύ που πονάει».

Σε προηγούμενες δηλώσεις του supermodel Bella Hadid, ανέφερε ότι εκνευρίζεται όταν τη συγκρίνουν με την μεγαλύτερη αδελφή της Gigi και τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένας ανταγωνισμός μεταξύ τους λέγοντας ότι, "Δεν είμαστε ανταγωνιστές, είμαστε φίλες". Σίγουρα ο κόσμος έχει συγκρίνει πολλές φορές τις δύο αδελφές αλλά ο κόσμος της βιομηχανίας είναι αρκετά μεγάλος. 

Η Bella σε συνέντευξη της στο περιοδικό Grazia είπε ότι, ''Κάνουμε και οι δύο το ίδιο επάγγελμα όμως είμαστε πολύ διαφορετικές. Μισούμε όταν μας συγκρίνουν, δεν είμαστε ανταγωνιστικές η μία με την άλλη και η Gigi είναι η καλύτερη φίλη μου -μετά τη μητέρα μας. Όταν ο κόσμος σε συγκρίνει, αρχίζεις και το συνηθίζεις -είναι μια παγίδα". 

Δείτε τις φωτογραφίες που ανάρτησε η Bella εδώ : 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
bella hadid  |  gigi hadid  |  news  |  celebs  |  birthday  |  models  | 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση