ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Maxi denim φούστα με halterneck top και slingback shoes
 

Στο πλευρό της Ariana Grande και η Bella Hadid μετά τα επικριτικά σχόλια

«Ποτέ δεν ξέρετε τι αντιμετωπίζει κάποιος, ψυχολογικά ή σωματικά. Ασθένεια ή κατάθλιψη, λύπη ή πόνο»

Η Bella Hadid ήταν ένα από τα άτομα που έσπευσαν να υποστηρίξουν την Ariana Grande, μετά την ανάρτηση που έκανε για τα επικριτικά σχόλια που λαμβάνει για το σώμα της το τελευταίο διάστημα, με πολλούς να λένε ότι η τραγουδίστρια φαίνεται υπερβολικά αδύνατη και καθόλου υγιής.

Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο ζήτησε από τους ακόλουθούς της να μην ξεχνούν ότι ποτέ δεν μπορούν να ξέρουν τι αντιμετωπίζει κάποιος και τους κάλεσε να προσπαθούν να είναι ευγενικοί. «Σε αγαπώ Ari. Αυτό είναι τόσο σημαντικό. Είμαι πολύ υπερήφανη για εσένα. Θα βοηθήσει τόσο πολλούς ανθρώπους, σε ευχαριστώ», είπε αρχικά η ίδια.

«Ποτέ δεν ξέρετε τι αντιμετωπίζει κάποιος, ψυχολογικά ή σωματικά. Ασθένεια ή κατάθλιψη, λύπη ή πόνο. Απλά δεν ξέρετε και ποτέ δεν θα μάθετε, μέχρι μια ημέρα να βρεθείτε στη θέση του. Αντί για αυθαίρετες συμβουλές ή απόψεις, κριτική ή επιθετικότητα, απλά προσπαθήστε να προσφέρετε μία χείρα βοηθείας και να είστε ευγενικοί», ανέφερε.

«Πάντα υπάρχει ένας λόγος για τον πώς νιώθουν ή φαίνονται οι άνθρωποι, οπότε προσπαθήστε απλά να είστε επιεικείς, ιδιαίτερα όταν δεν ξέρετε κάποιον ή τι έχει περάσει. Οπότε, απλά θυμηθείτε το αυτό, την επόμενη φορά που κάποιος θέλει να γράψει ένα κακό άρθρο για να κοροϊδέψει, ή ένα κακό σχόλιο για να πάρει μερικά likes. Αν κάποιος θέλει να μιλήσει άσχημα για κάποιον άλλον, βγείτε από τη συζήτηση», τόνισε στο τέλος της ανάρτησής της, με την Ariana να απάντησε στα υποστηρικτικά της σχόλια γράφοντας: «Σ’ αγαπώ εσένα και την μεγάλη σου καρδιά».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Ariana Grande  |  Bella Hadid  |  gossip  |  celebs  |  showbiz  |  lifestyle

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση