ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Η Γιώτα από «πόρτα σε πόρτα» για καλό σκοπό

Όλα τα στιγμιότυπα που εντοπίσαμε.

Μαρία Καραμάνου

Η Γιώτα Παπαδοπούλου, γνωστή Κύπρια και σύζυγος του Νικόλα Παπαδόπουλου, αποφάσισε να συμμετάσχει σε μια αξιόλογη πρωτοβουλία του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, πηγαίνοντας από «πόρτα σε πόρτα» για καλό σκοπό. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους ακολούθους της διάφορα στιγμιότυπα από την επίσκεψή της στο Ακάκι, όπου με την ομάδα της προσέγγισαν κατοίκους της περιοχής, ζητώντας τους να συνεισφέρουν οικονομικά.

Σε μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση, η Γιώτα Παπαδοπούλου παρουσιάστηκε με χαμόγελο δίπλα σε ηλικιωμένους και νέους που ανταποκρίθηκαν θετικά στην πρόσκλησή της. Ένα από τα στιγμιότυπα που ξεχώρισε ήταν εκείνο όπου ποζάρει μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, φορώντας μπλούζα με το χαρακτηριστικό σήμα του Ερυθρού Σταυρού.

Η ανάρτηση της συνοδεύτηκε από τη λεζάντα, «Και η πιο μικρή βοήθεια είναι μεγάλη», υπογραμμίζοντας τη σημασία κάθε προσφοράς, όσο μικρή και αν φαίνεται. Η πρωτοβουλία αυτή της Γιώτας Παπαδοπούλου αναδεικνύει την αξία της κοινωνικής προσφοράς και την αλληλεγγύη, εμπνέοντας το κοινό να συμμετέχει ενεργά σε παρόμοιες δράσεις.

Δείτε όλα τα στιγμιότυπα:


CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση