ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γυμανστικό κολάν, απλό tee, blazer και sneakers
 

Η Ευγενία Παναγοπούλου στο must Ιουλίου

Όλα όσα μπορείς να δεις και να κάνεις τον Ιούλιο, στο must που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

Με αφορμή τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην τηλεοπτική σειρά «Τρία Μίλια» όπου υποδύεται τη γιατρό Φωτεινή Θεοδώρου, τα λέμε με την υποσχόμενη και σπιρτόζα νέα ηθοποιό, Ευγενία Παναγοπούλου.

West coast holidays
Αν πάρουμε ως δεδομένο ότι «τόπος εν ο άνθρωπος», όπως πολύ εύστοχα ορίζει αυτή η τόσο εύστοχη κυπριακή φράση, τότε σίγουρα θα κατανοήσουμε πολύ πιο εύκολα γιατί οι διακοπές και γενικότερα οι εξορμήσεις στην Πάφο εξελίσσονται πάντα σε μια απίστευτα δυνατή εμπειρία και κατ’ επέκταση σε μια αξέχαστη ανάμνηση. 

Πάμε beach bars
Κοκτεϊλάρες, μουσικάρες, θαλασσάρες, ζωάρες: Επιχειρούμε μια επιλεκτική χαρτογράφηση ορισμένων από τα αγαπημένα beach bars του νησιού μας.

Citron Sucré
Ως το highlight του φετινού της καλοκαιριού χαρακτηρίζει την εμφάνισή της τέλη Ιουλίου στην Κύπρο η εκθαμβωτική, ρωσο-ουκρανικής καταγωγής μουσικός, Citron Sucré.

4 νησιά διαμάντια σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα
Αφού κάτσαμε για δύο χρόνια στα αυγά μας, τα ζεστάναμε με επιμονή και υπομονή, επιτέλους ήρθε εκείνη η ώρα να πετάξουμε τη μάσκα και κάθε τι που μας καταπιέζει, να εγκαταλείψουμε τα αυγά που πλέον έχουν γίνει ενήλικα πουλιά και να πάμε για άλλα.

The Great escape
Τα road trips δίνουν την αίσθηση του άγνωστου και αυτό τα κάνει μοναδικά, ειδικά αν γίνονται με το ιδανικό αυτοκίνητο. Ένα μαγικό διήμερο στη Σαρδηνία επέλεξε η Porsche για να μας ταξιδέψει παρέα με την Taycan Sport Turismo, η οποία φροντίζει σε κάθε πάτημα και στροφή να εκπλήσσει. Η δυναμική οδήγηση είναι εξαιρετική χάρη σε όλα όσα προσφέρει το συγκεκριμένο μοντέλο, που είναι ικανό να προσαρμόζεται σε κάθε στιλ οδήγησης.

Sun-Kissed days
Απαραίτητα για αυτές τις μέρες τα άνετα sundresses, μαγιό, τοπ και το effortless στυλ

Hair
Keep the shine

Νύχια
Step into color

 Όλα όσα αξίζει να δεις και να κάνεις τον Ιούλιο, στο νέο τεύχος must που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by must cy (@must_cy)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση