ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: dark jeans, αέρινο τοπ και blazer

Η Εθνική Ελλάδος του 2004 δείπνησε στο εστιατόριο της Έμιλυ Γιολίτη

Οι πρωταθλητές Ευρώπης επιστρέφουν στο γήπεδο για καλό σκοπό, απέναντι στους θρύλους του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Μαρία Καραμάνου

Μαρία Καραμάνου

Μια μοναδική στιγμή για το κυπριακό και ελληνικό ποδόσφαιρο «γράφτηκε» στη Λεμεσό το απόγευμα της Κυριακής 7 Δεκεμβρίου, όταν αρκετοί από τους θρύλους της Εθνικής Ελλάδος 2004 εμφανίστηκαν στο νησί μας, προκαλώντας συγκίνηση και ενθουσιασμό.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης ταξίδεψαν στην Κύπρο για μια μεγάλη φιλανθρωπική φιέστα, ενισχύοντας το έργο του Blue Heart Foundation. Αύριο, στο YS Stadium, οι Legends του 2004 θα αντιμετωπίσουν τους κορυφαίους Κύπριους ποδοσφαιριστές των τελευταίων δεκαετιών σε έναν αγώνα–γιορτή που ενώνει τον αθλητισμό με την κοινωνική προσφορά.

Η ομάδα της ιστορικής Εθνικής Ελλάδος άρχισε να καταφθάνει στην Κύπρο, με το Blue Heart Foundation και τον Γιάννο Οκκά να τους υποδέχονται στο αεροδρόμιο. Ανάμεσά τους oι Άγγελος Χαριστέας, Αντώνης Νικοπολίδης, Γιώργος Καραγκούνης, Άγγελος Μπασινάς, Κώστας Κατσουράνης, Μιχάλης Καψής, Παντελής Καφές, Φάνης Κατεργιαννάκης και άλλοι ποδοσφαιριστές που άφησαν ανεξίτηλο αποτύπωμα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Απέναντί τους θα σταθούν ηχηρά ονόματα που έγραψαν Ιστορία στα κυπριακά γήπεδα, όπως οι Γιάννος Οκκάς, Μιχάλης Κωνσταντίνου, Κώστας Μαλέκος, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Κωνσταντίνος Μακρίδης, Γιώργος Εφραίμ, Μάριος Χριστοδούλου, Αλέξης Γαρπόζης, Γιώτης Εγκωμίτης, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Χρύσης Μιχαήλ, Γιώργος Μερκής, Σίμος Κρασάς και Νίκος Παναγιώτου.

Μάλιστα σε φωτογραφίες που είδαμε δείπνησαν στο εστιατόριο της Έμιλυς Γιολίτη στη Λεμεσό, το Maison Anemi.  Το Anemi βρίσκεται εντός του Anemi Concept Store, στην τουριστική περιοχή της Λεμεσού και σε πολύ κοντινή απόσταση από τη θάλασσα. Το εστιατόριο λειτουργεί από το πρωί προσφέροντας πρόγευμα και brunch, όπως επίσης lunch και dinner, ενώ ο χώρος είναι ιδανικός και για όσους θέλουν απλώς να απολαύσουν το κρασί ή το κοκτέιλ τους στο μπαρ -ειδικά σε εκείνο το σημείο η ατμόσφαιρα παραπέμπει σε παλιά γαλλικά μπιστρό.

Σε ότι αφορά στο μενού, διαθέτει επιλογές που μπορούν να ικανοποιήσουν τους πελάτες όλες τις ώρες της ημέρας, αφού είναι χωρισμένο στις εξής κατηγορίες: Πρόγευμα, Ορεκτικά, Κυρίως Πιάτα, Γλυκά και Platters αλλαντικών και τυριών.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση