ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ φόρεμα και western μποτάκια
 

Η εντυπωσιακή επιστροφή της Beyonce

Μετά από 6 ολόκληρα χρόνια επέστρεψε με σόλο album

Μαρία Σάββα

Η Beyonce μετά από 6 ολόκληρα χρόνια επέστρεψε με ένα σόλο album και αφήνει τους πάντες έκπληκτους. Το όνομα του album είναι Η "Αναγέννηση" δηλαδή, "Renaissance" και έχει ήδη απασχολήσει τα Mέσα ενημέρωσης για πάρα πολλούς λόγους.

Όλοι είναι ξετρελαμένοι με το εξώφυλλο του album, στο οποίο η pop star εμφανίζεται πιο σέξι από ποτέ. Συγκεκριμένα όμως, όλοι συζητούν για το τραγούδι "Break My Soul". Το single που αγαπήθηκε αμέσως από τον κόσμο, χαρακτηρίστηκε από το CNN ως ο ύμνος της "Μεγάλης Παραίτησης". Η Beyoncé φαίνεται να ενθαρρύνει τους εργαζόμενους να απελευθερωθούν από τα απαιτητικά ωράρια εργασίας τους ενώ προτρέπει να αναθεωρήσουμε τον τρόπο ζωής μας. Μερικούς από τους στίχους, που έχουν γίνει ήδη viral, είναι οι εξής : "Μόλις παραιτήθηκα,  Θα βρω νέο σκοπό, Με ξεθέωσαν καταραμένα , Δουλειά απ’ τις εννιά , Μέχρι μετά τις πέντε".

Να σημειώσουμε ότι η "Μεγάλη Παραίτηση" ορίστηκε από τον καθηγητή Antony Klotz, τον Μάιο του 2021, ως η πρόβλεψή του για μαζική έξοδο των εργαζομένων από την αγορά εργασίας ως αποτέλεσμα της πανδημίας.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση