Ζωή Τουτουντζίδου
Από τις πιο λαμπερές παρουσίες στον πριγκιπικό γάμο του πρίγκιπα Φίλιππου και της Nina Flohr, ήταν αδιαμφησβήτητα αυτή της Μαρίας Ολυμπίας, ανιψιά του πρίγκιπα.
Η 24χρονη παρεβρέθηκε στον γάμο συνοδευόμενη από τον σύντροφο της Peregrine Pearson, Βρετανικής καταγωγής. Σχολιασμένη από πολλούς ως μια από τις πιο σικ παρουσίες, φόρεσε μπλε μίντι φόρεμα και ασορτί χρώμα γόβες από τον οίκο Manolo Blahnik, ενώ είχε τα μαλλιά της πιασμένα σύμφωνα με το ενδυματολογικό κώδικα που αρμόζει σε τέτοιες κοινωνικές εκδηλώσεις.
Πρόσφατα η νεαρή πριγκίπισσα σε ανάρτηση της στο Instagram, ανέβασε οικογενειακή φωτογραφία με το ευτυχισμένο ζευγάρι σχολιάζοντας «Οικογένεια, Ελλάδα» Ενώ, ο αδελφός της πρίγκιπας Κωνσταντίνος Αλέξιος ανέβασε φωτογραφία της με τα παρανυφάκια με τον χαρακτηρισμό «Πολύ γλυκές».
Η πριγκίπισσα Μαρία Ολυμπία με την μητέρα της πριγκίπισσα Marie-Chantal, με φόρεμα της Ελληνίδας σχεδιάστριας Μαίρης Κατράντζου.
View this post on InstagramCELEBS: Τελευταία Ενημέρωση
Meg Stalter: Μεταμορφώθηκε σε… αγαλματίδιο Emmy στο red carpet
Ριάνα Στυλιανού| CELEBSEmmys 2026: Αυτοί ήταν οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς
Μαρία Σάββα| CELEBSΛύγισε η Jamie Lee Curtis στην σκηνή των Emmy Awards
Μαρία Σάββα| CELEBSΤο τελευταίο «χειροκρότημα» στον Γιώργο Μαζωνάκη
Μαρία Σάββα| CELEBS















