ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γυμανστικό κολάν, απλό tee, blazer και sneakers
 

Η Έβελυν, το τρανς μοντέλο από την Κύπρο μίλησε για την ψυχαναγκαστική διαταραχή της

Το μοντέλο που γνωρίσαμε από το GNTM ανοίχτηκε και μίλησε με ειλικρίνεια για το πρόβλημα υγείας της.

Δέσποινα Άσπρου

H Έβελυν Κλεάνθους, το τρανς μοντέλο από την Κύπρο, που έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στον τελευταίο κύκλο του ρίαλιτι μόδας του τηλεοπτικού σταθμού Star, παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στην Espresso και ανάμεσα σε άλλα μίλησε για το πρόβλημα υγείας της, ενώ δεν δίστασε να ρίξει τα βέλη της στην παραγωγή του σόου.

«Για να είμαι ειλικρινής, το μόνο που μου άρεσε από το GNTM ήταν η ψυχολογική κατάσταση που είχα πριν συνειδητοποιήσω τι πραγματικά συμβαίνει εκεί. Δεν θα ήθελα όμως να το συζητήσω περισσότερο. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι δεν έχω να κρατήσω κάτι από την εκπομπή. Απεναντίας, νιώθω «τραυματισμένη» ως προσωπικότητα από αυτό. Αισθάνομαι ότι με τις δεξιότητες και τα ταλέντα μου θα μπορούσα να καταφέρω πολλά πράγματα, αλλά δεν μου δόθηκε η σωστή ευκαιρία.

Γενικά, δε νιώθω κάτι ευχάριστο από τη συμμετοχή μου. Αυτή η έντονη αντίδραση που είχα τότε αλλά και κάποιες άλλες που έχω στη ζωή μου γενικά προέρχονται από τα βιώματά μου και από μια ψυχαναγκαστική διαταραχή, την οποία αντιμετωπίζω εδώ και χρόνια. Λόγω αυτής της διαταραχής έχω απορρίψει μέχρι και προτάσεις από το εξωτερικό παλαιότερα. Το δουλεύω αυτό, δυναμώνω καθημερινά και συνεχίζω τη ζωή και τη δουλειά μου. Πάντως, δεν μου άρεσε που προβλήθηκε αυτή η εικόνα μου. Θεωρώ πως ήταν λάθος και ίσως να με απομάκρυνε κιόλας από το μόντελιγνκ, αφού ενώ είμαι πολύ δυναμική, στην πραγματικότητα βγήκα πολύ αδύναμη. Με τη λάθος προβολή με έκαναν να αισθανθώ αντιεπαγγελματίας, ενώ είμαι πολύ σωστή επαγγελματίας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση