ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: μακρύ παλτό, baby pink sweatshirt και tailored παντελόνι
 

Η δυναμική επιστροφή της Jolie και το ηχηρό της μήνυμα

Η δήλωση της ηθοποιού για την μαύρη κόρη της

Δέσποινα Άσπρου

Τι και αν η Angelina Jolie είχε "εξαφανιστεί" για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα από τα φλας της δημοσιότητας και οι περισσότεροι είχαμε πιστέψει πως είχε έρθει το τέλος της; Η ηθοποιός το τελευταίο διάστημα έκανε ένα δυναμικό comeback και όπως φαίνεται, η ίδια επιστρέφει σιγά σιγά στην γυναίκα που είχαμε γνωρίσει πριν από αρκετά χρόνια.

Η ίδια, λίγο μετά από την αποκάλυψη πως μαζί με τον Brad Pitt κάνουν ψυχανάλυση για να βαδίσουν στον σωστό δρόμο για το καλό της οικογένειάς τους, μέσα από μια video συζήτηση που είχε με την ακριβίστρια Vanessa Nakate από την Ουγγαρία, για το TIME 11, η star συζήτησε για το κίνημα Black Lives Matter και έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα για την εκπαίδευση.

“Ένα από τα πράγματα που παίζουν ρόλο είναι η εκπαίδευση” είπε η ηθοποιός και πρόσθεσε: “Δεν ξέρω για τα σχολεία στην Ουγκάντα, όμως ξέρω τι συμβαίνει στις ΗΠΑ και υπάρχει μια πολύ μεγάλη συζήτηση πάνω σ’ αυτό. Η κόρη μου είναι από την Αιθιοπία, ένα από τα παιδιά μου. Και έχω μάθει τόσα πολλά από αυτήν. Είναι οικογένειά μου αλλά είναι μία υπέροχη Αφρικανή.” Η ηθοποιός αναφερόμενη στη κόρη της τόνισε πως:  “Η σύνδεσή της με τη χώρα της, την ήπειρό της, είναι κάτι δικό της και εγώ απλώς τη στηρίζω. Αλλά όταν βλέπω τι υπάρχει στα αμερικανικά βιβλία και το πόσο περιορισμένα είναι… ξεκινούν να μαθαίνουν στους μαύρους για τις ζωές τους μέσα από το κίνημα των κοινωνικών δικαιωμάτων, που είναι ένα πολύ κακό σημείο για να ξεκινήσει κανείς.”

Εντωμεταξύ, η Jolie ως ειδική απεσταλμένη για την Ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών για τους πρόσφυγες, σε διάσκεψης της ΟΥΝΕΣΚΟ και της Ύπατης Αρμοστείας της UNHCR μίλησε για τον covid-19 και το γεγονός πως παρά τα αρνητικά, η κατάσταση αυτή ώθησε τις κυβερνήσεις να χρησιμοποιήσουν τις «εκπληκτικές νέες τεχνολογίες για την υποστήριξη της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης» - κάτι που έχει βοηθήσει σημαντικά τους πρόσφυγες.  "Ο Covid-19 αποδεικνύεται ένας απίστευτος καταλύτης για την επιστήμη, την ανακάλυψη και την καινοτομία", είπε χαρακτηριστικά η διάσημη ηθοποιός.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση