ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: pink suit, λευκά sneakers και oversized ασημένια τσάντα
 

Ομαδικώς για ψυχανάλυση οι Brangelina

Η κίνηση του ζευγαριού για το καλό των παιδιών του

Δέσποινα Άσπρου

Μπορεί το διαζύγιο του Brad Pitt και της Angelina Jolie να απασχόλησε όσο λίγα, ωστόσο είναι ξεκάθαρο πως ό,τι και αν συμβαίνει μέσα στο πρώην ζευγάρι εξακολουθεί να γίνεται viral... και οι θαυμαστές των δύο πρώην να έχουν ακόμη την ελπίδα πως κάποια στιγμή θα τα βρουν ξανά. Αν και κάτι τέτοιο μάλλον αποκλείεται, τόσο ο Brad, όσο και η Angelina, μετά τις επικές δικαστικές διαμάχες τους φαίνεται να αποφάσισαν να βάλουν τα παιδιά τους πάνω από όλα και όπως αναφέρουν διάφορα δημοσιεύματα το τελευταίο διάστημα προσπαθούν να περνούν χρόνο ως οικογένεια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Entertainment Weekly και πηγές από το κοντινό τους περιβάλλον, “Οι Brad και Angelina έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια και, επιτέλους, βρίσκονται στο σημείο όπου θέλουν να συνεργαστούν για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους”. Η ίδια πηγή ξεκαθάρισε πως “δεν είναι ότι έχουν την διάθεση να τα ξαναβρούν και οποιαδήποτε επικοινωνία μεταξύ τους αφορά τις ανάγκες και το μέλλον των παιδιών τους. Επέλεξαν να ζουν σε κοντινά σπίτια ώστε να μπορούν να πηγαινοέρχονται με τα παιδιά”.Ο

Ο ξένος Τύπος, μεταξύ άλλων αναφέρει πως οι δύο πρώην εδώ και καιρό πάνε μαζί για ψυχανάλυση και σύμφωνα με το People αυτό τους βοήθησε πολύ και είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξει μια κοινή γραμμή όσο αφορά στην ανατροφή των παιδιών τους.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Brad Pitt and Angelina Jolie

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X