ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Η δημόσια απάντηση των Sussexes σε όσους ισχυρίζονται πως πάνε κόντρα στο παλάτι

Η σημαντική ανακοίνωση της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry

newsroom must

Μπορέι η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας να αποφεύγει τους σχολιασμούς των δημοσιευμάτων, ωστόσο ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle φαίνεται ότι δεν αντέχουν άλλο την πίεση και την παραπληροφόρηση... και επιθυμούν να βάλουν τα πράγματα στην θέση τους.

Συγκεκριμένα, εδώ και καιρό ακούμε από την Sun και την Daily Mail πως οι Sussexes είχαν φτάσει μέχρι το δικαστήριο των ΗΠΑ για να θεσπίσουν τα δικά τους βραβεία μέσω του Archwell - σε μια προσπάθεια να "καταπατίσουν" τα βραβεία που δίνει η βασίλισσα σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς και άτομα τα οποία ξεχώρισαν στην Βρετανία.

Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν συμβαίνει και το πρώην βασιλικό ζευγάρι, όπως το ίδιο είπε, σέβεται τους βασιλικούς θεσμούς και για κανένα λόγο δεν θέλει να δημιουργήσει αντιπερισπασμό.

"Ανυπομονούμε να μοιραστούμε μαζί σας περισσότερη από τη δουλειά που κάνει το Archwell αλλά οποιαδήποτε είδηση που υποστηρίζει πως θέλουμε να χτυπήσουμε τη λίστα τιμής της Βρετανίας είναι ψευδής. Επιπρόσθετα, η κατοχύρωση του λογότυπού μας έχει ακολουθήσει την κανονική διαδικασία που συμβαίνει με όλες τις επιχειρήσεις στις ΗΠΑ", δήλωσαν οι Sussexes και με αυτό τον τρόπο διέψευσαν τα όσα ακούγονται.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση