ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: βερμούδα, λινό πουκάμισο και kitty heels
 

Η Cameron Diaz απαντά για πρώτη φορά για την επιστροφή της στη μεγάλη οθόνη

Όσα είπε η ίδια σε συνέντευξή της.

newsroom must

Η 48χρονη ηθοποιός Cameron Diaz μιλά για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό για την ενδεχόμενη επιστροφή της στο σινεμά αλλά και για την οικογένειά της.

Η ίδια από την μέρα που ήρθε στον κόσμο η κόρη της (Raddix Madden) τον Δεκέμβριο του 2019, μετά από τέσσερα χρόνια γάμου Benji Madden, έχει αποσυρθεί από την υποκριτική. Επιλέγοντας να στρέψει το ενδιαφέρον της προς την δική της «σειράς» κρασιού με ονομασία «Avaline».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz)

Η Diaz στο παρελθόν είχε δηλώσει πως πλέον « Ένας άνθρωπος μπορεί να διοχετεύσει το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας, που διαθέτει σε ένα μόνο πράγμα» και η σκέψη για την δημιουργία της «σειράς» κρασιών προέκυψε όταν είδε μια φίλη της και παραγωγό να στρέφει αλλού την προσοχή της από την βιομηχανία του κινηματογράφου, όταν μεγάλωσε η οικογένεια της.

Ακόμη η ηθοποιός πιστεύει ότι μπορεί να μην είναι έτοιμη να ανταπεξέλθει στα ζητούμενα των παραγωγών πλέον «Έχουμε μόνο το 100%. Δεν έχουμε 200%. Έχεις 100%, έτσι; Πρέπει να χωρίσεις αυτό το 100%. Πόσο θα δώσεις στην οικογένειά σου; Πόσο θα δώσεις στην καριέρα σου; Για μένα, ξέρω ποια είναι η αναλογία για μία ισορροπημένη ζωή αυτήν τη στιγμή».

Τέλος τονίζει την ανάγκη της για την οικογένεια και την αφοσίωση που θέλει να δείχνει σε αυτήν «Δεν έχω αυτό που χρειάζεται για να δημιουργηθεί μια ταινία. Όλη μου η ενέργεια είναι εδώ», καταλήγοντας «Θα κάνω ποτέ ξανά μια ταινία; Δεν το θέλω, αλλά θα το κάνω; Δεν ξέρω. Δεν έχω ιδέα. Ίσως, ποτέ να μην λες ποτέ, αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ ότι είμαι μαμά και την πρώτη χρονιά πρέπει να είμαι σε μία ταινία που με κρατάει 14 ώρες,16 ώρες της ημέρας μακριά από το παιδί μου».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση