ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: off-the-shouder φόρεμα από δαντέλα, πέδιλα με κορδόνια και ψάθινη τσάντα
 

Η Brigitte Macron παραβίασε βασιλικό πρωτόκολλο

Τι ακριβώς έκανε η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας

Μαρία Σάββα

Στις 6 Ιουνίου, η σύζυγος του Γάλλου Προέδρου Emmanuel Macron έκανε μια κίνηση να κρατήσει το χέρι της βασίλισσας Καμίλα κατά τη διάρκεια μιας λειτουργίας για τον εορτασμό της 80ης επετείου από την Απόβαση της Ημέρας D στη Νορμανδία της Γαλλίας. Αφού κατέθεσε στεφάνια στο μνημείο, η Brigitte πήγε να πάρει το χέρι της Camilla καθώς έφευγαν για να αποτίσουν τα σέβη τους.

Ωστόσο, η βασίλισσα φαινομενικά δεν ανταπέδωσε τη χειρονομία και κράτησε τα χέρια της στο πλευρό της, οδηγώντας σε μια άβολη κατάσταση. Όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσίευσε η Daily Mail, οι δυο τους στη συνέχεια έσκυψαν το κεφάλι τους σιωπηλά πριν περπατήσουν πίσω στους αντίστοιχους συζύγους τους.

Από την άλλη πλευρά, ο Κάρολος είχε μια πιο περιστασιακή προσέγγιση στην εθιμοτυπία κατά τη διάρκεια της συνάντησης. Μάλιστα, ο 75χρονος χαιρέτησε την Brigitte, με ένα φιλί στο χέρι όταν ήρθαν για πρώτη φορά πρόσωπο με πρόσωπο στο μνημόσυνο.

Να σημειώσουμε πως δεν υπάρχουν «υποχρεωτικοί κώδικες συμπεριφοράς» για τη συνάντηση με τους Βρετανούς βασιλείς, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της βασιλικής οικογένειας. Ωστόσο, πολλοί παρατηρούν αυτό που ο ιστότοπος ονόμασε "παραδοσιακές φόρμες".

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση