ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: loose jeans, ριγέ μπλούζα και fisherman sandals
 

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε για το πρόβλημα υγείας του γιου της

Όσα είπε η ίδια σε συνέντευξή της.

newsroom must

Η αγαπημένη παρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε στο περιοδικό «Hello» και μοιράστηκε πολλά προσωπικά της ζητήματα. Μεταξύ άλλων και για το πρόβλημα υγείας του γιού της.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου έχει δύο παιδιά με τον Γιάννη Ακκά, τον Χρήστο και τον Ορφέα. Ο Χρήστος σήμερα είναι τριάντα ετών και δουλεύει στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Αναφορικά με το συγκεκριμένο θέμα, η ίδια περιέγραψε τα συναισθήματά της, όταν ο γιός της (Χρήστος) έδωσε μάχη σε ηλικία 7 μόλις ετών για να μην χάσει το μάτι του. Χαρακτηριστικά είπε «Δεν έχεις ιδέα πόσο σοκαριστική ήταν. Ήταν η χειρότερη περίοδος στη ζωή μου. Στην κυριολεξία χτυπούσα το κεφάλι μου στον τοίχο. Δεν ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω, πώς να βοηθήσω το παιδί μου. Τελικά, όμως, ο Θεός με φώτισε. Κάναμε τα σωστά πράγματα με τον Χρηστάκη μου και όλα πήγαν καλά».

Ενώ σε ερώτηση για την διαχείριση της είδησης, ότι μπορούσε να χάσει το μάτι του, η ίδια απάντησε «Ήταν ό,τι πιο τραγικό είχα βιώσει μέχρι εκείνη τη στιγμή. Η υγεία και η ασφάλεια των παιδιών μου είναι τα πρώτιστα αγαθά. Συνέβη μέσα σε πολύ σύντομο διάστημα αφότου είχα βγει δημοτική σύμβουλος Θεσσαλονίκης, πρώτη σε σταυρούς. Καθόλου τυχαίο, το μάτι που λένε. Ήταν μια δαιδαλώδης, δυσανάγνωστη, ακανθώδης, περίοδος, αλλά και ένας μεγάλος αγώνας, τον οποίο δώσαμε μαζί με τον γιο μου. Ξέρεις τι είναι να είσαι 7 χρονών παιδάκι, να σου ανοίγει το μάτι ο γιατρός και να σου λέει "μην κουνηθείς, Χρήστο, γιατί θα κόψω με το μαχαίρι τα ράμματα μέσα στο μάτι σου"; Το παιδί κρατούσε το μάτι του ανοιχτό για να βοηθήσει τον γιατρό, αλλά ουσιαστικά για να στηρίξει τον εαυτό του. Είναι πολύ γενναίος, τον θαυμάζω».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση