ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φούστα, λινό πουκάμισο και mules
 

Η Beyoncé αποκαλύπτει πώς νιώθει που βρίσκεται στα 40 της χρόνια

Το μήνυμα σε όσους προσπαθούν να πείσουν τις γυναίκες ότι στα 40 τους γερνάνε

newsroom must

Στις μέρες μας ολοένα και περισσότερες γυναίκες αποδεικνύουν με την παρουσία τους πως η ηλικία είναι ένας απλώς αριθμός. Μεταξύ αυτών και η Beyoncé, η οποία πρόσφατα έγινε 40 ετών.

Θέλοντας να στείλει ένα δυνατό μήνυμα σε όσες γυναίκες ενοχοποιούν την ηλικία τους, η εντυπωσιακή σταρ αναφέρει σε γράμμα που έστειλε στους φαν της: «Όσο πιο πολύ ωριμάζω, τόσο περισσότερα καταλαβαίνω για τον κόσμο και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα. Νιώθω απελευθερωμένη και χειραφετημένη από τον τρόπο που έχω φτάσει μέχρι εδώ σήμερα. Δίνω επιτέλους την άδεια στον εαυτό μου να απολαύσει τους καρπούς που έσπειρα με τόση δουλειά σε όλη μου τη ζωή».

Λαμβάνοντας υπόψιν πως τα 40 κατά πολλούς σηματοδοτούν το τέλος της νεότητας, η τραγουδίστρια τονίζει πως νιώθει «ευγνωμοσύνη που μεγαλώνει».

«Όποιος προσπάθησε να πείσει τις γυναίκες πως στα 40 θα είναι γριές ή δυστυχισμένες, τα έκανε σκ@τ@. Αυτή είναι αναμφίβολα η καλύτερη περίοδος στη ζωή μου μέχρι σήμερα», πρόσθεσε η ίδια. «Αυτή είναι η πρώτη χρονιά που νιώθω πραγματικά τι σημαίνει να είσαι ζωντανός και να ζεις τη στιγμή. Είναι η πρώτη φορά που συνειδητοποιώ την ευθραυστότητά μας και πόσο δύσκολη μπορεί να γίνει κάποιες φορές η ζωή μας. Σημασία έχει όμως, να στεκόμαστε στις όμορφες στιγμές της ζωής μας. Πίστευα ότι αυτό το ήξερα και στα 21 ή τα 30 αλλά στην πραγματικότητα, τώρα το καταλαβαίνω», σημειώνει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση