ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, κορμάκι και μποτάκια
 

Πρίγκιπας Αλβέρτος - Charlene: Μήπως η Sharon Stone είναι η πέτρα του σκανδάλου;

Η κοινή εμφάνιση του πρίγκιπα του Μονακό με την Χολιγουντιανή ηθοποιό... ενόσω η σύζυγός του βρίσκεται στην Αφρική λόγω προβλημάτων υγείας

newsroom must

Μπορεί ο γάμος του πρίγκιπα Αλβέρτου και της πριγκίπισσας Charlene να παραμένει μυστήριο αφού οι φήμες κάνουν λόγω για μια ψεύτικη ασθένεια από πλευράς της πριγκίπισσας ώστε να απομακρυνθεί από εκείνον και το παλάτι να αναφέρει ότι εκείνη πάσχει από μια ασθένεια και είναι αναγκασμένη να ζει στην Αφρική αυτό το διάστημα, ωστόσο παρατηρώντας τις δημόσιες εμφανίσεις του πρίγκιπα του Μονακό, η κατάσταση περιπλέκεται.

Πριν από λίγες ώρες μάλιστα, ο πρίγκιπας έδωσε “το παρών” του στο  ετήσιο φιλανθρωπικό γκαλά που διοργανώνει κάθε χρόνο η βασιλική οικογένεια, το οποίο συγκεντρώνει προσωπικότητες από όλο τον κόσμο… και δεν δίστασε να φωτογραφηθεί ευδιάθετος με την αδερφή του Καρολίνα και την Sharon Stone, η οποία ήταν και επίτιμη προσκεκλημένη.

Η διάσημη ηθοποιός για την περίσταση επίλεξε μια εντυπωσιακή μωβ τουαλέτα και με την εμφάνισή της στο γκαλά έκανε τους πάντες να αναρωτιούνται αν αυτή είναι η πέτρα του σκανδάλου στον πριγκιπικό γάμο… ή αν οι δύο τους ήρθαν πιο κοντά λόγω της απουσίας της πριγκίπισσας. 

Φυσικά, τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής. Θέλοντας μάλλον η ηθοποιός να αποφύγει τα μπλεξίματα, σε ανάρτησή της στο Instagram ευχαρίστησε πέρα από τον Αλβέρτο και την Charlene για το event στο οποίο βρέθηκε.

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση