ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: φόρεμα με βολάν, denim σακάκι και sneakers
 

Η Bella Hadid μιλάει για την βασανιστική βιομηχανία αλόγων

«Στοιβάζονται σε φορτηγά όπου ταξιδεύουν μέχρι το σφαγείο για 7-8 μέρες χωρίς φαγητό ή νερό»

Μαρία Σάββα

Η Bella Hadid εκτός από το να είναι ένα από τα καλύτερα μοντέλα των εποχών μας, είναι επίσης και μια γυναίκα που την ενδιαφέρουν ιδιαίτερα τα ζώα και τα δικαιώματά τους. Ανάμεσα από πολλές αναρτήσεις που έκανε για την εβδομάδα μόδας ήταν και μια αρκετά σημαντική ανάρτηση που έκανε για τα δικαιώματα των αλόγων.

Συγκεκριμένα ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται να αγκαλιάζει ένα άλογο, παρακαλώντας τους ακόλουθούς της να ψηφίσουν το νομοσχέδιο που θα προστατεύει τα δικαιώματα των αλόγων, καθώς πολλά μεταφέρονται, κάτω από άθλιες συνθήκες, σε χώρες όπου επιτρέπεται η σφαγή και η κατανάλωσή τους.

«Υπάρχει επί του παρόντος ένας οικιακός λογαριασμός το SAFE ACT HR3355 που μπορεί να το τερματίσει ΤΩΡΑ! Αυτός ο λογαριασμός θα σώσει τα όμορφα άλογά μας από το να μεταφερθούν υπό φρικτές συνθήκες σε ξένες χώρες για να σφαγιαστούν βάναυσα! Αυτό το νομοσχέδιο αφαιρέθηκε από την Ολομέλεια της Επιτροπής και ΠΡΕΠΕΙ να τεθεί πίσω ΣΗΜΕΡΑ!

Παρακαλούμε, ο Πρόεδρος Pallone και η ομιλήτρια Nancy Pelosi να προσθέσουν το HR3355 πίσω στην πλήρη επισήμανση ΑΜΕΣΩΣ, πρέπει να σώσουμε τα όμορφα άλογά μας για αυτή τη φρικτή πρακτική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τα τελευταία 20 χρόνια, πάνω από ένα εκατομμύριο από τα εμβληματικά αμερικανικά άλογά μας έχουν αποσταλεί στο Μεξικό και τον Καναδά, κάτω από βάναυσες συνθήκες, μόνο για να προσγειωθούν στα πιάτα του δείπνου των πλούσιων ευρωπαϊκών χωρών. Στοιβάζονται σε φορτηγά όπου ταξιδεύουν μέχρι το σφαγείο για 7-8 μέρες χωρίς φαγητό ή νερό. Πολλοί θα πεθάνουν ή θα τραυματιστούν σοβαρά κατά τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού, λόγω των απάνθρωπων πρακτικών μεταφοράς.

Δυστυχώς, η άφιξη στις εγκαταστάσεις σφαγής φέρνει μόνο πρόσθετους τρόμους για αυτά τα ανυπεράσπιστα άλογα. Σέρνουν τα άλογα που δεν μπορούν να σταθούν δένοντας τα πίσω τους πόδια και μετά τα ανεβάζουν στον αέρα όπου τα τεμαχίζουν ζωντανά.

Για τους άλλους, χτυπιούνται σε ένα μικροσκοπικό αυλάκι και πυροβολούνται με ένα μπουλόνι, το οποίο δεν λειτουργεί με τα άλογα τις περισσότερες φορές λόγω του σχήματος του κεφαλιού τους. Στη συνέχεια, τα κρεμούν ανάποδα από μια τροχαλία που είναι συνδεδεμένη στα πίσω πόδια τους και διαμελίζονται ζωντανά, υποφέροντας για έως και οκτώ λεπτά.

Τα αμερικανικά άλογα έχουν παίξει αναπόσπαστο ρόλο στην ιστορία μας και είναι μεγαλοπρεπή, αγαπησιάρικα ζώα που δεν αξίζουν να τους φέρονται έτσι. Είναι ισχυροί θεραπευτές για βετεράνους, άτομα με PTSD, άγχος, κατάθλιψη και ο καλύτερος φίλος του παιδιού.

Ο νόμος SAFE όταν εγκριθεί θα απαγορεύσει οριστικά τη σφαγή αλόγων στις ΗΠΑ. ( Οι εγκαταστάσεις σφαγής αλόγων είναι επί του παρόντος κλειστές λόγω τροποποίησης της αποπληρωμής). Επίσης θα απαγορεύσει την αποστολή όλων των ιπποειδών σε σφαγεία εκτός της χώρας μας. Σώζοντας έτσι τα άλογα από αυτή την επαίσχυντη μεταχείριση και σώζοντας τους ανθρώπους που τα καταναλώνουν από την κατανάλωση κρέατος που δεν προορίζεται για ανθρώπινη κατανάλωση».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Bella (@bellahadid)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Bella Hadid  |  ζώα  |  celebs  |  gossip  |  lifestyle  |  showbiz  |  Hollywood

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση