ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: μακρύ παλτό, baby pink sweatshirt και tailored παντελόνι
 

Η βασιλική οικογένεια διέγραψε τους Sussexes και να η απόδειξη

Η κίνηση των royals της Βρετανίας που απέδειξε πως δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με τον πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle

Δέσποινα Άσπρου

Πριν από μερικές μέρες και πιο συγκεκριμένα στις 19 Μαΐου, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle γιόρτασαν την δεύτερη επέτειο γάμου τους. Όπως ήταν φυσικό το ζευγάρι δέχτηκε πολλές ευχές, από επώνυμους και μη. Αυτό όμως που έκανε εντύπωση ήταν το γεγονός πως κανένα μέλος της βασιλικής οικογένειας δεν ευχήθηκε στους δυο τους... πράγμα που σημαίνει πως ξέχασαν την ημερομηνία (απίθανο) ή πως αποφάσισαν να τους διαγράψουν από την ζωή τους - μετά από την απόφαση τους να εγκαταλείψουν τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Να σημειώσουμε πως πέρσι, τόσο η βασίλισσα Ελισάβετ, όσο και ο πρίγκιπας William μαζί με την Kate Middleton ευχήθηκαν στο ζευγάρι μέσω αναρτήσεων στα κοινωνικά δίκτυα. Φέτος, οι μόνες αναρτήσεις που υπάρχουν στα profiles τους... δεν έχουν καμία σχέση με την Meghan και τον Harry.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on

Για να είμαστε όμως δίκαιοι, αξίζει να πούμε πως η βασίλισσα Ελισάβετ όσο και ο πρίγκιπας William είχαν ευχηθεί μέσω Instagram στον μικρό Archie για τα πρώτα του γενέθλια στις 6 Μαΐου.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση