ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Bodycon φόρεμα, χρυσά κολιέ και πέδιλα
 

Η Ariana Rockefeller υμνεί τη μόδα στη Μύκονο

Στη Μύκονο βρέθηκε η γνωστή επιχειρηματίας

Η οικογένεια Rockefeller είναι γνωστή για τα φιλελληνικά της αισθήματα καθώς είναι γνωστό πως ο David Rockefeller χρηματοδότησε την αναστήλωση της Στοάς του Αττάλου. Αυτή την περίοδο, στη Μύκονο βρέθηκε η εγγονή του, Ariana Rockefeller για να συμμετάσχει στη νέα επίδειξη μόδας του Έλληνα σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια. 

Η επίδειξη έγινε στις 20 Ιουνίου στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου στο πλαίσιο της 30ης Εβδομάδας Μόδας της Αθήνας ενώ η ίδια η Ariana μιλώντας για τον Βασίλη Ζούλια, είπε:

«Γνωριστήκαμε πριν από τρία χρόνια περίπου, μέσω μιας κοινής φίλης, όταν με πήγε να δοκιμάσω μερικές από τις τουαλέτες του για διάφορες εκδηλώσεις που είχα εκείνη την περίοδο στη Νέα Υόρκη. Από τότε έχουμε γίνει φίλοι κι έχουμε συνεργαστεί αρκετές φορές και έχω επιλέξει πολλές από τις δημιουργίες του για τις επίσημες εμφανίσεις μου στη Νέα Υόρκη, συμπεριλαμβανομένου του χειμερινού φιλανθρωπικού gala που διοργανώνει ετησίως ο Βοτανικός Κήπος της Νέας Υόρκης».

Η εγγονή του μεγιστάνα, David Rockefeller, περπάτησε στα δημοφιλή σοκάκια της Μυκόνου με ένα μάξι φόρεμα γεμάτο φλοράλ σχέδια και αιθησιακό σκίσιμο. 

Δείτε την εμφάνιση της Ariana Rockefeller μαζί με τον Βασίλη Ζούλια στη Μύκονο:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ariana Rockefeller (@arianarockefeller)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση