ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: mini φούστα, πουκάμισο και mules
 

Η απρόσμενη εμφάνιση του Chris Martin στο Zoom call της Dakota Johnson

Το απολαυστικό στιγμιότυπο από τη συνέντευξη του Sundance

newsroom must

Μπορεί να διατηρούν ένα χαμηλό προφίλ, επιλέγοντας να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όταν όμως εκείνη τα βρίσκει σκούρα με... την τεχνολογία, πρέπει κάποιος να την βοηθήσει. 

Ας τα πάρουμε από την αρχή όμως. Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance βρίσκεται σε εξέλιξη και o προγραμματιστής του φεστιβάλ Charlie Sextro έκανε την εισαγωγή του, συστήνοντας την πρωταγωνίστρια της ταινίας ''Cha Cha Real Smooth'' Vanessa Burghardt και τον σκηνοθέτη και σεναριογράφο Cooper Raiff. Όταν ήρθε η ώρα όμως να συστήσει την Dakota Johnson ακολούθησε μια μικρή παύση αφού η ηθοποιός αντιμετώπιζε τεχνικές δυσκολίες. 

΄Μετά από μερικά δευτερόλεπτα η κάμερά της λειτούργησε και είδαμε δίπλα της τον τραγουδιστή τον Coldplay, Chris Martin, ο οποίος έσπευσε να φύγει από το δωμάτιο για να αρχίσει η συζήτηση. 

Δείτε το στιγμιότυπο στην αρχή του βίντεο. 

Οι δυο τους είναι μαζί από το 2017 και επέλεγαν να κρατούν στη σχέση τους ιδιωτική μέχρι που το 2021 η Johnson είπε λίγα λόγια γι' αυτήν εξηγώντας πως λόγω του δύσκολου προγράμματός τους, όταν είναι μαζί επιλέγουν να είναι σπίτι μόνοι τους. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση