ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

Η απάντηση της Viola Davis σε όσους κριτικάραν αρνητικά τον ρόλο της ως Michelle Obama

«Είναι απίστευτα οδυνηρό, όταν οι άνθρωποι λένε αρνητικά πράγματα για τη δουλειά σου»

Ζωή Τουτουντζίδου

Η γνωστή ηθοποιός Viola Davis ένιωσε την ανάγκη να απαντήσει σε όσους κριτικάρουν αρνητικά την ερμηνεία της στην βιογραφική σειρά «The First Lady» του Showtime, που αφορά την ζωή της Michelle Obama.

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο «BBC news» με σκοπό την προώθηση του νέου της βιβλίου «Finding Me», όπου εκτός από την αναφορά της στο βιβλίο, απάντησε με θάρρος και ειλικρίνεια σε όσους άσκησαν άσχημη κριτική στην ερμηνεία της ως Michelle Obama.
«Είναι απίστευτα οδυνηρό, όταν οι άνθρωποι λένε αρνητικά πράγματα για τη δουλειά σου. Οι κριτικοί δεν εξυπηρετούν απολύτως κανένα σκοπό. Πάντα νιώθουν σαν να σου λένε κάτι που δεν ξέρεις», σχολίασε μεταξύ άλλων.

Λέγοντας στην συνέχεια «Κάπως έτσι ζεις μια ζωή περιτριγυρισμένος από ανθρώπους που σου λένε ψέματα και υποστηρίζουν ότι θα είναι το άτομο, στο οποίο θα στηρίζεσαι και θα σου λέει την αλήθεια και αυτό τους δίνει την ευκαιρία να είναι σκληροί μαζί σου. Αλλά τελικά νιώθω ότι είναι δουλειά μου ως ηγέτιδα να κάνω τολμηρές επιλογές. Νίκη ή αποτυχία είναι καθήκον μου να το κάνω αυτό».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση