ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

Η απάντηση της Kardashian στις κατηγορίες καταστροφής του φορέματος της Monroe

«Φόρεσα μόνο για 3 λεπτά το φόρεμα της Marilyn. Δεν το κατέστρεψα»

Μαρία Σάββα

Η Kim Kardashian για ακόμη μια χρονιά στο Met Gala έκλεψε της εντυπώσεις με την επιλογή του φορέματος της. Το φετινό θέμα του Met Gala ήταν «gilded age» και γι’ αυτό η 41χρονη επέλεξε να φορέσει το εκθαμβωτικό φόρεμα της Marilyn Monroe όταν τραγούδησε το «Happy Birthday Mr president» το 1962, στον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ, John F. Kennedy.

Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό στενό φόρεμα που περιέχει περισσότερα από 6.000 ραμμένα κρύσταλλα από τον costumier Jean Louis. Όπως είπε και η ίδια στην συνέντευξη του κόκκινου χαλιού, έκανε μια απίστευτα αυστηρή δίαιτα για να χάσει 8 κιλά μέσα σε μόνο 3 βδομάδες. Όμως τα 8 κιλά δεν ήταν αρκετά αφού το φόρεμα δεν έκλεισε και αναγκάστηκε να φορέσει μια άσπρη γούνα για να κρύψει την ανοικτή πλάτη.

Ωστόσο το φόρεμα μετά από φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα social media φαίνεται να υπέστη σοβαρές φθορές κάτι που η 41χρονη αρνείται και οι θαυμαστές της Marilyn φαίνεται να είναι έξαλλοι και να κατηγορούν την Kim.

H Kim Kardashian καλεσμένη στην εκπομπή «Today» απάντησε:

«Βλέπουμε συνέχεια δημοσιεύματα του στυλ “Το φόρεμα έχει καταστραφεί”… Δεν είναι αλήθεια. Ο Ripley και εγώ συνεργαστήκαμε τόσο καλά. Εμφανίστηκα στο κόκκινο χαλί με ρόμπα και παντόφλες, και φόρεσα το φόρεμα στα παρασκήνια στο κόκκινο χαλί λίγο πριν ανέβω τις σκάλες… Μάλλον το φόρεσα για 3 με 4 λεπτά. Σέβομαι την Monroe, καταλαβαίνω πόσο σημαίνει αυτό το φόρεμα για την αμερικανική ιστορία. Και με το θέμα του Met Gala να είναι αμερικανικό, σκέφτηκα: “Τι πιο αμερικάνικο από τη Marilyn Monroe να τραγουδάει χαρούμενη στον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών;”»

Απάτησε επίσης και σε σχόλια για τα κιλά που έπρεπε να χάσει για να χωρέσει στο φόρεμα λέγοντας: «Το έβλεπα σαν ρόλο. Και ήθελα πολύ να φορέσω αυτό το φόρεμα. Ήταν πολύ σημαντικό για μένα… στην πραγματικότητα με δίδαξε πολλά για τον τρόπο ζωής και την υγεία μου. Και από τότε, μετά, συνέχισα να τρώω πραγματικά υγιεινά. Έχω χάσει 9 κιλά. Δεν προσπαθώ να χάσω περισσότερα κιλά, αλλά έχω περισσότερη ενέργεια από ποτέ. Έκοψα τόση ζάχαρη. Πολύ πρόχειρο φαγητό έτρωγα… απλώς άλλαξα τελείως τον τρόπο ζωής μου».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @kimkardashian

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @kimkardashian

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση